DAEWOO DSB-F1273LH-NV – are Inverter și un preț accesibil

În sfârșit a venit vara și ne putem bucura de vremea frumoasă, fără aversele ce ne-au tot dat bătăi de cap până acum. Dacă în prezent vremea este plăcută, se pare că în scurt timp ne vom confrunta cu temperaturi extrem de ridicate ce se vor instala pe toată perioada verii. Fapt pentru care m-am decis că este esențial ca anul acesta să mă pregătesc din timp pentru valul de căldură ce se apropie cu pași repezi și siguri. Și cum puteam face asta mai bine decât instalând un aparat de aer condiționat eficient. Motiv pentru care am ales modelul DAEWOO DSB-F1273LH-NV, care nu-mi va goli buzunarul, având un preț de aproximativ 1380 lei (verifică preț actualizat), un preț destul de bun mai ales că dispune de tehnologia Inverter.

Din punct de vedere al designului vorbim de un model plăcut, elegant și modern. Ca și marea majoritatea a aparatelor de aer condiționat de pe piață, și acesta este realizat tot pe o nuanță de alb, pentru a se potrivi decorului oricărei încăperi și totodată pentru a fi o prezență discretă. Unitatea interioară se remarcă prin bun gust și mici detalii, ce îi pun în valoare frumusețea. Mai exact în centru aparatul de climatizare dispune de un display de tip LED, ce afișează gradele din încăpere, precum și funcția activă.

Modelul Daewoo este un model delicat, cu dimensiuni destul de rezonabile, unitatea interioară cântărește 10 kg și are 880 x 208 x 280 mm, iar unitatea exterioară cântărește 31 kg și are dimendiunile de 760 x 260 x 540 mm.

Poze cu aparatul de aer condiționat DAEWOO DSB-F1273LH-NV

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

DAEWOO DSB-F1273LH-NV are o capacitate de răcire de 12283 BTU, cu un consum de 1100 W și o capacitate de încălzire de 12624 BTU, cu un consum de 1100 W și se potrivește pentru un apartament de 2 camere sau pentru o încăpere cu o suprafață de aproximativ 27 mp. Testele de eficiență îl încadrează în clasa energetică A, atât pentru răcire cât și pentru încălzire, cu un consum moderat, ce nu influențează în mod spectaculos factura de curent.

Deși modelul este destul de ieftin, acesta vine echipat cu tehnologia Inverter, ceea ce înseamnă un consum mai mic cu cel puțin 30% față de un aparat de climatizare convențional. Cum este posibil acest lucru? În momentul în care aparatul de aer condiționat ajunge la temperatura setată, compresorul nu se mai oprește, ci doar își reduce semnificativ consumul de energie, reușind să mențină în felul acesta o temperatură constantă în încăpere, pe când la modelele nou-inverter compresorul se oprea în momentul în care se ajungea la temperatura dorită, urmând să pornească iarăși în momentul în care temperatura se modifica.

În ceea ce privește funcțiile, aparatul de aer condiționat Daewoo vine echipat destul de bine, dispunând mai exact de: răcire, ventilare, încălzire, dezumidificare – pentru a nu se forma mucegaiul, self-cleaning – pentru a nu se forma bacterii, ce ar putea duce la dezvoltarea alergiilor și timer – pentru a programa pornirea și oprirea aparatului.

Dispune de 2 filtre, ce pot fi refolosite de îndată ce au fost spălate și uscate, ceea ce înseamnă că nu veți avea cheltuieli de întreținere prea dese. Modelul nu este nici zgomotos, unitatea interioară atinge numai 54 dB, iar cea exterioară atinge 61 dB, ceea ce înseamnă că nu deranjează nici măcar dacă este pornit în timp ce vă odihniți. Serviciul de instalare este separat și poate fi achiziționat de aici.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • preț avantajos,
  • Inverter,

Contra:

  • nu are serviciu de instalare inclus

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Putere de răcire/încălzire
Consum de energie

DAEWOO DSB-F1273LH-NV este un aparat de aer condiționat cu un preț rezonabil, ce dispune de tehnologia Inverter, ce ajută la economisirea de energie electrică cu cel puțin 30% față de un model non-inverter.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat