Daewoo DSB-F1234ELH-V – un aparat de aer condiționat cu preț accesibil

Verdictul Gadget-Review.ro

Eficiență energetică - 8.3
Eficiență răcire/încălzire - 8.3
Nivel de zgomot - 8.5

8.4

O alegere accesibilă

Daewoo DSB-F1234ELH-V este un aparat de aer condiționat cu 12000 BTU, potrivit pentru o suprafață de aproximativ 35 mp.

Verifică în magazin
User Rating: 2.52 ( 5 votes)

Daewoo Electronics este unul dintre brandurile cu o experiență de peste 30 de ani când vine vorba de electronice și electrocasnice, iar asta sugerează încredere în produsele brandului. Gama de aparate de aer condiționat este destul de bogată și include modele cu un preț accesibil, astfel încât și cei cu un buget mediu să și le poată permite. Daewoo DSB-F1234ELH-V este unul dintre aceste modele, ce poate fi găsit în oferta magazinului eMAG, la prețul de aproximativ 1949 lei(verifică preț actualizat), cu posibilitatea de a-l achiziționa în rate lunare de 128 lei

Producătorul adoptă stilul clasic în ceea ce privește designul aparatului, însă acest aspect nu înseamnă mai puțină eleganță. Vorbim de un model cu unitatea interioară albă, ce se va camufla foarte bine pe un perete alb, asta în cazul în care nu îți dorești să se evidențieze prea tare. Panelul unității interioare încorporează și un display discret, vizibil doar în momentul în care aparatul este pornit. Te ajută să identifici temperatura din încăpere, dar și modul de funcționare, fără a mai fi nevoit să cauți telecomanda. Dimensiunile unității interioare sunt de 800 x 185 x 280 mm, rezonabile, potrivite chiar pentru ca aparatul de aer condiționat să fie montat chiar și pe un perete îngust.

Sistemul de climatizare nu vine cu kitul și serviciul de instalare incluse în pachet, dar le poți achiziționa de aici.

Poze cu Daewoo DSB-F1234ELH-V

Daewoo DSB-F1234ELH-V

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Aparatul de aer condiționat Daewoo are o capacitate de răcire de 12000 BTU, calitate ce îl recomandă pentru a fi utilizat într-o încăpere cu suprafața maximă de 35 mp. Dar asta doar dacă vorbim de o locuință. În cazul în care aparatul este folosit pentru un birou, suprafața scade, ajungând la 30 mp. Se presupune că într-un birou lucrează mai multe persoane, sunt mai multe PC-uri, imprimantă, dar și altă aparatură, ce duce la o supraîncălzire, motiv pentru care suprafața de acțiune a aparatului de aer condiționat scade.

Modelul se încadrează în clasa de eficiență energetică A++ pentru răcire, cu un consum de 1500 W, iar pentru încălzire, se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, cu un consum de 1650 W. Comparativ cu alte modele din clasa de eficiență A, consumul acestuia este mult mai mic, iar la acest aspect contribuie și tehnologia Inverter. Aceasta reușește să optimizeze consumul de energie destul de ușor. Odată ce se ajunge la temperatura dorită, compresorul nu se mai oprește, ci diminuează consumul la maxim, pentru a menține temperatura constantă.

Gama de funcții este suficient de generoasă încât să acopere mai multe nevoi:

1.Funcția de Dezumidificare – umezeala poate afecta confortul celor din interiorul camerei. Această funcție este potrivită pentru a reduce umiditatea aerului din încăpere.

2.Funcția Sleep/Night mode – ajustează temperatura pe timpul nopții, astfel încât vei avea parte de un somn liniștit și odihnitor. Funcția presupune un consum scăzut de energie electrică, ceea ce ar putea duce la economii semnificative.

3.Modul Turbo – este funcția care te ajută să schimbi brusc temperatura din cameră, dar totodată este și funcția care consumă cea mai multă energie.

4.Timer – este potrivit pentru a programa ora la care vrei să pornească sau să se oprească aparatul de aer condiționat

5.Auto Restart – în cazul unei pene de curent, aparatul reia activitatea cu ultimele setări în momentul realimentării cu energie

6.Funcția Antimucegai – cu ajutorul acesteia se evită formarea mucegaiului în unitatea interioară. După oprirea aparatului, ventilatorul funcționează încă 3 minute, astfel încât să se elimine apa condensată pe vaporizator

Modelul Daewoo nu este unul zgomotos, unitatea interioară atingând numai 50 dB, ceea ce aseamănă cu zgomotul de fundal dintr-o cafenea.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • afișaj LED,
  • preț accesibil,
  • clasa de eficiență energetică pentru răcire A++
  • silențios

Contra:

  • mi-ar fi plăcut să consume mai puțin

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat