Daewoo DSB-F0981ELH-V – un aparat de aer condiționat ieftin, pentru camerele mici

Verdictul Gadget-Review.ro

Eficiență energetică - 8.6
Eficiență răcire/încălzire - 8.4
Nivel de zgomot - 8.7

8.6

O alegere accesibilă

Daewoo DSB-F0981ELH-V este un aparat de aer condiționat cu un preț accesibil, ce asigură o gamă de funcții destul de variată.

Vezi în magazin
User Rating: 1.69 ( 4 votes)

Fie că ne confruntăm cu o vreme mai capricioasă sau nu, în lunile de vârf ale verii, temperatura ajunge să atingă uneori cote alarmante, punându-ne sănătatea în pericol. Aparatul de aer condiționat poate fi soluția potrivită, astfel încât să ne putem găsi confortul necesar atât la birou, cât și acasă. Daewoo DSB-F0981ELH-V este un aparat de aer condiționat cu un preț destul de mic, potrivit îndeosebi pentru cei cu un buget mic și mijlociu, în căutarea unei oaze de relaxare. Poate fi găsit în oferta magazinului eMAG, la prețul de aproximativ 1849 lei(verifică preț actualizat), cu puțin noroc, chiar la un preț mult mai avantajos.

Din punct de vedere al designului, producătorul merge pe o linie clasică în cazul acestui model și din punctul meu de vedere nu dă greș. Vorbim de un model ce se va încadra cu ușurință în orice decor, fie că este vorba de o cameră modern aranjată, fie că vorbim de un decor ceva mai clasic. Deși la o primă vedere este imposibil de sesizat, unitatea interioară vine echipată și cu un afișaj de tip LED, vizibil doar în momentul în care aparatul este pornit. Acesta indică temperatura din cameră, dar și câteva funcții. Bineînțeles că vei primi și o telecomandă cu display în pachet, ce nu pare deloc dificil de utilizat.

Poze cu Daewoo DSB-F0981ELH-V

Daewoo DSB-F0981ELH-V

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Sistemul de climatizare Daewoo este potrivit pentru camerele cu suprafață mai mică, fie că vorbim de o locuință, fie că vorbim de birou. Capacitatea de răcire este de 9000 BTU, ceea ce îl face potrivit pentru o suprafață de aproximativ 25 mp în cazul uzului casnic sau 22 mp pentru un birou.

Modelul se încadrează în clasa de eficiență energetică A++ pentru răcire și ajunge la un consum de 1500 W și A+ pentru încălzire și ajunge la un consum de 1400 W. Având în vedere clasa de energie în care se încadrează, îți pot spune că are un consum mult mai mic față de cel al unui model din clasa A, dar nu este nici pe departe cel mai economic model de pe piață.

Compresorul cu tehnologia Inverter nu mai reprezintă o noutate în prezent, mai ales că toate modelele noi vin echipate cu ea. Dar este bine de știut că aceasta reduce considerabil consumul energetic prin simplul fapt că odată ce se atinge temperatura dorită, compresorul rămâne pornit pentru a menține această temperatură, reducând consumul la maxim.

Gama de funcții este suficient de generoasă pentru a satisface nevoile uzuale, iar aceasta conține:

Funcția de dezumidificare – aceasta reglează umiditatea din cameră, pentru a elimina orice tip de disconfort.

Funcția antimucegai – este potrivită pentru a se evita formarea mucegaiului în interiorul unității interioare. După oprirea aparatului, ventilatorul unității interioare continuă să mai funcționeze timp de 3 minute, pentru a elimina apa condensată pe vaporizator.

Funcția Sleep/Night mode – pentru nopțile în care temperaturile ating cote extreme. Aceasta ajustează temperatura pentru ca tu să ai parte de un somn odihnitor și liniștit.

Funcția Turbo – este ideală atunci când vrei ca temperatura să se schimbe brusc și repede în încăpere.

Bineînțeles mai sunt și funcțiile clasice, de Încălzire și Auto Restart.

Daewoo ne oferă un aparat de aer condiționat extrem de silențios, unitatea interioară atingând numai 40 dB, ceea ce se aseamănă cu zgomotul dintr-o bibliotecă.

Este bine de știut că acesta nu vine la pachet cu kitul și serviciul de instalare, dar acestea pot fi găsite aici.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • clasa de eficiență pentru răcire A++,
  • afișaj LED,
  • preț avantajos,
  • silențios

Contra:

  • consumul energetic putea fi mai mic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat