Cele mai bune mașini de spălat rufe

masini de spalat rufe

Mașina de spălat rufe a încetat de mult timp să mai reprezinte un moft, este o necesitate, un aparat electrocasnic de care orice gospodărie conectată la o sursă de apă curentă are nevoie.

Grație noilor tehnologii cu care modelele actuale de mașini de spălat rufe sunt dotate, precum și designului tot mai inovativ ce permite integrarea acestora chiar și în spațiile foarte mici, acest electrocasnic ne ușurează muncă și ne permite să ne bucurăm de mai mult timp liber, de altfel tot mai inexistent.

De la clasicele mașini de spălat rufe Albalux, astăzi, am trecut la niște mașini cu încărcare verticală sau frontală, cu peste 10 programe de funcționare, cu ecran tactil și capacitate de încărcare de peste 10 kg. Mașinile de spălat rufe actuale sunt mult mai economice, multe dintre ele fiind încadrate în clasa A++, utilizând apă rece în timpul spălării și sunt atât de inteligente încât știu dinainte ce cantitate de detergent au nevoie. În plus, aproape orice mașină de spălat rufe modernă prezintă și un program scurt, de 20 – 30 de minute, precum și funcții antișifonare.

Așadar, după cum vezi, de la modelele semiautomate cu un singur program de spălare, am trecut la categoria super inteligentă, intuitivă recomandată familiei moderne, familiei active care încearcă să pună mai mult preț pe timpul petrecut alături cu cei dragi decât pe activitățile de rutină dintr-o gospodărie.

Și pentru că piața noastră este foarte bine dotată la capitolul modele și branduri, având la dispoziție atât mașini de spălat românești, produse în fabrica de la Găiești, cât și branduri recunoscute la nivel internațional, care crezi este cea mai bună mașină de spălat rufe?

Cea mai bună mașină de spălat rufe are un înțeles diferit pentru fiecare dintre noi și asta datorită nevoilor care ne diferențiază. De exemplu, pentru unii dintre noi cea mai bună mașină de spălat poate fi chiar un model ieftin, ce asigură rezultate decente la spălare, pentru alții cea mai bună mașină de spălat vine dotată cu cele mai noi tehnologii, iar lista poate continua mult și bine.

Tocmai pentru că suntem atât de diferiți, cu nevoi și dorințe atât de diferite, am realizat un top cu 5 mașini de spălat rufe, selectate în funcție de preț, de cele mai achiziționate și cele mai votate modele, precum și brandul cu reputația cea mai bună atunci când vine vorba de calitatea superioară a produselor.

Top 5 mașini de spălat:

1.

Arctic EF5800A+– Arctic EF5800A+. Acest model l-am ales atât datorită prețului, aproximativ 1099 lei, cel mai mic din lista noastră, precum și datorită faptului că este o mașină de spălat slim, cu încărcare frontală. Totodată, ceea ce ne-a atras la această mașină de spălat rufe a fost designul pereților laterali, gândit pentru a reduce considerabil nivelul de zgomot produs de mașina de spălat rufe mai ales în timpul stoarcerii. În plus, un ultimul argument a fost faptul că Arctic este un brand românesc :)

 

 

Vezi în magazin

2.

Beko WKB61032Y– Beko WKB61032Y face parte din clasa de energie A++, iar eficiența sa se dovedește nu doar în cazul facturii de utilități, ci și atunci când vine vorba de consumul de detergent. Sistemul Aquafusion patentat de Beko are rolul de a reduce consumul de apă, energia electrică și detergent (într-un an vei putea economisi până la 5,5 kg de detergent). De asemenea, mașina de spălat rufe Beko se mai remarcă și la capitolul programe de spălare, din grila sa făcând parte și Dark Care, recomandat pentru spălarea rufelor închise la culoare, predispuse decolorării, precum și Mix 40, programul care-ți dă voie să combini tipurile de țesături fără a le deteriora în timpul spălării.

 

Vezi în magazin

3.

Hotpoint WMSD723B

– Hotpoint WMSD723B are o capacitate de încărcare de până la 7 kg. Mașina de spălat rufe de la Hotpoint face parte din clasa de energie A+++ și se remarcă prin faptul că aceasta poate curăța chiar și hainele ce sunt prevăzute cu etichetă „doar spălare manuală”. De asemenea, tot la capitolul performanțe în spălarea rufelor, acest model aduce în prim plan programul special pentru eliminarea petelor dificile.

 

 

Vezi în magazin

4.

Samsung Eco Bubble WF80F5E5W4X– Samsung Eco Bubble WF80F5E5W4X te atrage mai înainte de orice specificație tehnică prin aspectul său, prin finisajul din inox. În plus, inteligența cu care a fost dotată face ca acest model să stârnească și mai mult interes. Modelul Samsung îți poate transmite pe telefonul mobil sau pe ecranul său LCD atunci când se confruntă cu o eroare, fapt ce te poate ajuta să iei măsuri înainte ca mașina de spălat să se strice.

 

 

Vezi în magazin

5.

MIELE W 695 WPM

– MIELE W 695 WPM este o mașină de spălat rufe premium, mult mai scumpă decât modelele amintite mai sus. ?Brandul Miele oferă cele mai fiabile mașini de spălat rufe, așa că nu este de mirare că și prețul produselor este unul pe măsură. Modelul este o mașină de spălat cu încărcare verticală, încadrată în clasa A+++, destul de silențioasă și foarte ușor de utilizat. Noutatea cu care vine acest model este reprezentată de controlul electronic al spumării, precum și posibilitatea de a selecta un regim extrem de silențios, ori suplimentarea cantității de apă.

 

Vezi în magazin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.