Acasă » Electrocasnice » Aparate de aer conditionat » Carrier 42QHC012DS Y16 IPLUS – pentru ca verile să fie răcoroase

Carrier 42QHC012DS Y16 IPLUS – pentru ca verile să fie răcoroase

Mai puțin de o lună ne mai desparte de începutul verii și deja se anunță temperaturi amețitoare. Mai mult de atât ultimii ani ne-au dovedit că verile pot crea un disconfort destul de mare, mai ales în perioada de vârf iulie-august. Așa că nu ne rămâne decât să ne pregătim pentru această perioadă. Și cum putem face asta mai bine, decât cu un aparat de aer condiționat. Am ales modelul Carrier 42QHC012DS Y16 IPLUS, ce poate fi găsit în oferta magazinului eMAG, la prețul de aproximativ 2299 lei(verifică preț actualizat), un preț OK, ținând cont de capacitatea sa.

Cu o experiență de mai bine de 110 ani de când produce aparate de aer condiționat, Carrier este unul dintre liderii de piață în domeniu. Modelul despre care discutăm astăzi are o garanție de 36 de luni, cu 12 luni mai mult comparativ cu un model standard.

Are un design modern, simplu și de bun gust. Se încadrează atât într-un decor mai sobru, cât și într-unul modern și vesel. Dimensiunile unității interioare sunt de 812 x 192 x 300 mm și cântărește 9 kg. Dispune de un afișaj LED, vizibil doar în momentul în care AC-ul este pornit. Acest indică temperatura din cameră, așa că nu vei fi nevoit să cauți telecomanda pentru a afla acest detaliu.

Poze cu Carrier 42QHC012DS Y16 IPLUS

Carrier 42QHC012DS Y16 IPLUS

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Aparatul este destinat pentru locuințe sau camere de hotel. Are o capacitate de 11942 BTU pentru răcire și 12966 BTU pentru încălzire. Modelul este potrivit pentru camerele ce au o suprafață cuprinsă între 24 – 35 mp.

Vorbim de un AC ce face parte din clasa de eficiență energetică A++ când vine vorba de răcire și A+++, când vine vorba de încălzire. Asta înseamnă că avem de-a face cu un model eficient, ce are un consum extrem de mic comparativ cu un AC din clasa A. Dispune și de nenumărate filtre, ce au grijă ca aerul din cameră să fie în permanență proaspăt și fără praf, astfel încât să nu se dezvolte diferite alergii.

Dispune de o gamă foarte bogată de funcții: Turbo(pentru răcirea sau încălzirea camerei aproape instant), Sleep(pentru ca serile să fie cât mai confortabile și mai odihnitoare), Dezumidificare(ține mucegaiul la distanță), Funcția detectare pierdere agent frigorific, Auto Restart, Auto Clean etc. Beneficiază chiar și de Wi-Fi, ceea ce înseamnă că poți controla aparatul de aer condiționat de la distanță. Cum ar fi să îl pornești în momentul în care ai plecat de la birou către casă? Știi că ajungi într-o locuință răcoroasă și confortabilă.

Nu este nici zgomotos, unitatea internă atinge doar 40 dB, producând un zgomot similar cu cel dintr-o bibliotecă. Așa că îl vei putea utiliza și pe timpul nopții fără nicio problemă.

Aparatul de aer condiționat Carrier nu include nici kitul, nici serviciul de instalare, dar le poți achiziționa de aici.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • clasa de eficiență energetică pentru răcire A++
  • inverter
  • silențios
  • Wi-Fi

Contra:

  • nu include kitul și serviciul de instalare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verictul Gadget-Review.ro

Eficiență energetică - 9.1
Eficiență răcire/încălzire - 9.5
Nivel de zgomot - 9.4

9.3

O alegere inspirată

Carrier 42QHC012DS Y16 IPLUS este un aparat de aer condiționat cu o capacitate de 12000 BTU, potrivit pentru camerele cu suprafețe generoase.

Vezi în magazin
User Rating: 3.42 ( 5 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat