Carrier 42QHC009DS Y16 – are grijă de confortul tău

Știm că în aceste zile când temperaturile din termometre au luat-o razna – la propriu – nu îți dorești nimic altceva decât să ai posibilitatea să te răsfeți cu câteva momente de răcoare, în propria locuință. Dar de ce doar câteva momente și nu câteva sezoane bune? Unul dintre cele mai apreciate modele de aer condiționat existente la ora actuală este Carrier 42QHC009DS Y16 IPLUS, care beneficiază de un preț excelent la achiția din magazinele eMAG, aproximativ 1799 lei(verifică preț actualizat), un preț rezonabil ținând cont că discutăm despre unul dintre cele mai apreciate branduri din America.

Cu ce se diferențiază acest aparat de aer condiționat?

Exact! Oare ce-l face să fie special și de ce toți cei care s-au folosit de dotările sale nu contenesc cu laudele? La o simplă privire, design-ul acestuia pare atât de comun/clasic încât nu impresionează. Însă, dacă stăm să ne gândim puțin, cu cât este mai simplu aspectul aparatului de aer condiționat, cu atât va fi mai ușor de integrat în locuință. Așadar, unitatea internă a modelului Carrier este simplă, complet albă, având atașată sigla producătorului în partea stângă și dispay-ul LED care arată temperature setată, în dreapta. Dacă livingul sau dormitorul sunt zugrăvite în alb, atunci AC-ul se va camufla de minune în decorul casei tale. Unitatea internă cântărește 8 kg și are următoarele dimensiuni: 730 mm lungime, 192 mm lăține și 291 mm înălțime, ceea ce înseamnă că poate fi montată și pe un perete ceva mai îngust.

Poză cu Carrier 42QHC009DS Y16

Carrier 42QHC009DS Y16

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Știai că în anul 1902, brandul Carrier a patentat sistemul de climatizare pe care apoi l-a aplicat pentru a genera confortul ambiental și ulterior l-a utilizat în domeniul alimentar și industrial?

Laudele care i se aduc vin dinspre partea tehnică, aceasta fiind cea care l-a transformat într-un aparat de aer condiționat de top. În momentul în care ne decidem să achiziționăm un sistem de climatizare, ne interesează: cât răcește, câtă energie consumă (n-avem cum să nu băgăm în seamă factura la energie!), ce tehnologie are la bază, ce sistem de filtrare posedă, are sau nu Wi-Fi, ce alte funcții superioare mai deține, cât de silențios este etc.

Pentru ca randamentul modelul Carrier 42QHC009DS Y16 IPLUS să fie cotat la puterea sa reală, este recomandat a fi amplasat în locuințe sau camere cu o suprafață cuprinsă între 18 și 25 mp, capacitatea generală a acestuia fiind de 9000 BTU.

Iată, succinct, punctele forte ale sistemului de climatizare Carrier sau mai bine spus, avantajele și beneficiile care l-au transformat într-una dintre vedetele sezonului cald – titlu pe care-l va deține mult timp de-aici înainte:

  • consum energetic A++ (fie că este folosit pentru răcirea sau încălzirea locuinței);
  • compresorul folosește tehnologia Inverter – reduce consumul de energie și asigură aparatului un nivel redus de zgomot (38 decibeli pentru unitatea interioară, când este setată o treaptă superioară de ventilare);
  • după întreruperea alimentării cu energie electrică, unitatea repornește automat respectând setările anterioare;
  • funcția Wi-Fi este și ea prezentă, unitatea putând fi acționată atât din telecomandă, cât și folosindu-ne de telefonul mobil;
  • printre funcțiile speciale ale acestui model, pe lângă Wi-Fi Control, se numără: funcția Sleep, cea de detectare a pierderii agentului frigorific (în această situație unitatea internă va afișa codul EC, iar LED-urile vor clipi intermitent), cea de prevenire a formării de mucegai, mod X-Eco, Turbo (unitatea lucrează suplimentar pentru a ajunge la temperatura curentă în cel mai scurt timp), Auto Clean, dezghețare automată, prevenirea curenților reci de aer, ionizare, follow me, dry.

Modelul Carrier reprezintă una dintre cele mai bune alegeri dacă îți dorești un sistem de climatizare complet, la un preț decent.

Aparatul de aer condiționat Carrier nu include nici kitul de instalare, nici serviciul de instalare, dar le poți achiziționa de aici.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • clasa energetică A++
  • nivel redus de zgomot
  • consum redus de energie
  • Wi-Fi

Contra:

  • nu include kitul de instalare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Eficiență energetică - 9
Eficiență răcire/încălzire - 8.9
Nivel de zgomot - 9.2

9

O alegere eficientă

Carrier 42QHC009DS Y16 este un aparat de aer condiționat ce are grijă de confortul utilizatorului în orice anotimp. Are o capacitate de 9000 BTU, ceea ce îl face potrivit pentru o suprafață de maxim 25 mp.

Vezi în magazin
User Rating: 4.25 ( 2 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat