Candy GVC D813B-S – usucă rufele eficient

Te-ai săturat de rufe întinse pe culme după fiecare spălare? Poate ar fi bine să te orientezi către un uscător de rufe, ce te-ar putea salva de sârma cu rufe ce este atât de inestetică, dar și de timp pierdut cu întinsul rufelor la uscat și cu strânsul lor. Unul dintre uscătoarele de rufe cele mai accesibile după piață în momentul de față, este Candy GVC D813B-S, ce are un preț de aproximativ 1374 lei (verifică preț actualizat), și vine echipat cu o serie de caracteristici, ce au grijă ca rufele tale să arate impecabil după fiecare uscare.

Din punct de vedere al designului, îți pot spune că modelul se bucură de un aspect elegant și modern. Este complet alb, accesorizat cu un panou de control în partea superioară, ce pare destul de ușor de utilizat, chiar și de cei mai puțin familiarizați cu tehnologia. Selectorul de programe se află în partea dreaptă, iar display-ul de tip LCD se află în centru, plus o serie de butoane ce te vor ajuta să faci selecțiile potrivite.

Poze cu Candy GVC D813B-S

Candy GVC D813B-S

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Uscătorul de rufe Candy este un model cu o capacitate de încărcare de 8 kg, ceea ce înseamnă că îți oferă posibilitatea nu doar să storci o cantitate mare de rufe într-o singură tură, ci și să storci țesături voluminoase, cum sunt pilotele, păturile, pernele, etc. De acum nu-ți vei mai face griji că ai rufele la uscat afară și a început să plouă. Rufele uscate le vei putea așeza direct pe rafturi sau pe umerase.

Uscătorul se încadrează în clasa de eficiență energetică B, cu un consum de 4,7 kwh/program standard. Este dotat cu o gamă extrem de eneroasă de programe de uscare, mai exact 18, pentru ca fiecare tip de țesătură să beneficieze de o stoarcere corespunzătoare, astfel încât să nu se deterioreze în vreun fel. Îți oferă chiar și posibilitatea de a seta ora la care vrei să înceapă ciclul de uscare, prin funcția de programare întârziată.

În cazul în care ți-e teamă că ar putea fi gălăgioasă, ei bine află că nu depășește 69 dB, ceea ce înseamnă că îți poți vedea liniștit de treabă sau te poți odihni pe durata unui ciclu de uscare.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design modern,
  • capacitate de încărcare de 8 kg,
  • 18 programe de uscare

Contra:

  • clasa de eficiență energetică putea fi mai  bună

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 9.5
Design - 9
Performanțe - 8.8

9.1

O alegere inspirată

Candy GVC D813B-S este un uscător de rufe eficient, ce te scapă de rufele întinse pe culme, dar și de țesăturile ce pot căpăta un miros ciudat atunci când întindem rufele la uscat.

Vezi detalii
User Rating: 2.81 ( 16 votes)

Un comentariu

  1. Nu gasesc un video in limba romana complet pe înțelesul tuturor despre uscator rufe candy eu am cumpărat și nu stiu cum să îl folosesc în totalitate mar ajută un video

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.