Candy GS 1493D3/1-S – o mașină de spălat cu clasa A+++ ce are un preț avantajos

Candy GS 1493D3/1-S este o mașină de spălat eficientă, ce se potrivește unei familii numeroase sau celor ce au țesături voluminoase de spălat. În felul acesta faci și o mică economie. Decât să duci pilota sau gecile la curățătorie, le poți spăla la mașina de spălat rufe. Modelul Candy poate fi găsit în oferta magazinului eMAG și are un preț de aproximativ 1599 lei (verifică preț actualizat ).

Din punct de vedere al designului, mașina de spălat afișează eleganță și rafinament. Este disponibilă în varianta clasică pe alb, astfel încât se va încadra perfect în orice decor. Având în vedere că are o capacitate destul de mare, și deschiderea este mai mare față de o mașină de spălat obișnuită. În partea superioară, mașina de spălat vine cu un panou de control ce încorporează un display de tip LCD și câteva butoane pentru a face selecțiile potrivite, iar în partea dreaptă se regăsește selectorul de programe, ce funcționează prin rotație. Panoul de control prezintă linii curbate, ușor diferit de celelalte modele.

Poze cu Candy GS 1493D3/1-S

Candy GS 1493D3/1-S

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

În ceea ce privește specificațiile tehnice, mașina de spălat este un model cu încărcare frontală, ce are o viteză de rotație de 1400 rpm. Ce înseamnă asta? Că rufele vor fi stoarse atât de bine, încât nu vor zăbovi prea mult timp pe culme la uscat. Însă nu uita că anumite țesături trebuie centrifugate la o viteză mai mică sau chiar deloc pentru a nu le distruge. Mașina de spălat Candy are o capacitate de încărcare de 9 kg, ceea ce înseamnă că vei termina de spălat un coș de rufe extrem de repede și fără să pierzi prea mult timp.

Modelul se încadrează în clasa de eficiență energetică A+++, cu un consum de 1,21 kwh per program standard, ceea ce zic eu este un consum destul de rezonabil. Mai precis, consumul ar fi cu aproximativ 30% mai bun decât în cazul unul model standard încadrat în clasa de eficiență energetică A. Nici consumul mediu anual de apă nu este de speriat, acesta ajungând la 10600 l.

Cele 16 programe de spălare sunt suficiente încât să acopere cam toate tipurile de țesături, astfel încât hainele să fie spălate cu grijă și să se mențină cât mai bine. Programul scurt de 14 minute este ideal pentru clătirea rufelor ce au nevoie de o reîmprospătare. Mașina dispune de o varietate de programe de spălare, ce vor face ca rufele tale să arate impecabil de fiecare dată.

La capitolul funcții și siguranță, mașina de spălat vine cu sistemul de protecție împotriva inundațiilor, cu opțiunea de spălare cu apă rece, oferind totodată și posibilitatea de a programa un ciclu de spălare la ora dorită.

În ceea ce privește nivelul de zgomot atins, ei bine aceasta ajunge la 60 dB în timpul spălării și 79 dB în timpul centrifugării. Este puțin zgomotoasă, însă nu te va deranja foarte tare.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design modern,
  • capacitate de 9 kg,
  • clasa de eficiență energetică A+++,
  • 1400 rpm,
  • afișaj LCD,

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 9.5
Design - 9.2
Performanțe - 9.4

9.4

O alegere eficientă

Candy GS 1493D3/1-S este o mașină de spălat rufe extrem de eficientă, cu caracteristici bune și un preț foarte avantajos.

Vezi detalii
User Rating: 4.5 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.