Candy GS 1482D3 – o maşină de spălat ieftină şi eficientă

Maşina de spălat Candy GS 1482D3 este un aparat electrocasnic care intră în viaţa fiecărei familii prin performanţele pe care le oferă, dar şi printr-un design modern. Cu o tehnologie de spălare foarte modernă, aceasta este tot ce ai nevoie pentru a asigura familiei tale o ţinută curată şi igienizată în orice moment al zilei. În ceea ce priveşte acest model, nu doar că răspunde acestor cerinţe, dar la un preţ de aproximativ 1299 lei (verifică preț actualizat ) îţi aduce şi o economie foarte bună la consumul de energie şi apă, deci un raport calitate-preț foarte bun.

Mașina de spălat poate fi găsită și în oferta magazinului Altex.

Dacă ai o familie mai numeroasă, nu este nici o problemă, capacitatea de spălare foarte mare te ajută să mulţumeşti pe fiecare, fără un consum de timp suplimentar.

Poze cu mașina de spălat rufe

Candy GS 1482D3

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

După cum am menţionat, designul acestei maşini de spălat este unul foarte modern, astfel că în partea frontală observăm uşa dispusă mai sus decât la alte modele, în felul acesta nemaifiind nevoie să te apleci sau să îngenunchezi pentru a scoate hainele din maşină.

Tot în partea frontală, dar în stânga sus, avem sertarul pentru detergent, înălbitor şi balsam, un sertar care se poate scoate foarte uşor pentru a pune detergent şi a-l curăţa.

În dreapta sertarului avem butoanele pentru pornire, pauză, centrifugare, clătire, dar şi cel pentru temperatură. Între aceste butoane avem un afişaj led pentru a afişa timpul necesar de spălare şi cel rămas, precum şi viteza de centrifugare.

În dreapta sus a maşinii avem un buton rotativ pentru a selecta programele de spălare, unul dintre cele 16 disponibile, iar dintre acestea amintim cel de bumbac, cel de lână, antişifonare, culori închise sau cel pentru rufe delicate, cel de spălare rapidă de 14 sau 30 minute.

Tot în cadrul designului putem integra şi dimensiunea de 85 x 60 x 52 cm, o dimensiune care o face fiabilă atât pentru o locuinţă mai spaţioasă, cât şi pentru una de o suprafaţă mai redusă.

Trecând de la aspectul exterior la cel al performanţelor, această maşină de spălat deţine capacitatea de spălare de 8 kg la un consum de 1.05 kW/h la un program standard şi un consum de apă mediu anual de 10500 l.

Aceste detalii de consum o plasează în clasa de eficienţă a energiei A+++, cea mai bună clasă de performanţă energetică existentă la acest moment. Nu doar economia de consum avantajează modelul Candy, mai avem detaliile legate de cele 16 programe de spălare, posibilitatea de selectare a vitezei de centrifugare, a existenţei protecţiei împotriva inundaţiilor, dar şi a posibilităţii de programare întârziată.

Posibilitatea de a deschide hubloul la 180 grade vine în ajutor în momentul în care dorim să scoatem rufele de la spălat, iar diametrul destul de mare de 35 cm asigură o vizibilitate foarte bună a întregului proces.

Deşi cu o asemenea capacitate de spălare te aştepţi şi la un zgomot pe măsură, acest lucru nu se aplică şi în cazul acestei maşini de spălat, care atinge un prag de 78 dB la centrifugare şi unul de 60 dB la spălare.

Indiferent de opţiunea din momentul achiziţiei unei maşini de spălat, trebuie să iei în calcul capacitatea de spălare, puterea şi viteza de centrifugare, dar şi dimensiunile care să corespundă spaţiului pe care îl ai la dispoziţie.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design modern,
  • clasa de eficiență energetică A+++,
  • capacitatea de încărcare de 8 kg,
  • 1400 rpm,
  • afișaj LCD

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design
Performanțe
Ușurință în utilizare

O alegere eficientă

Candy GS 1482D3 este o mașină de spălat ce nu doar că are grijă ca rufele tale să arate impecabil, ci face acest lucru cu un cost destul de mic.

Vezi detalii
User Rating: 2.71 ( 12 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.