Candy EVOT 10071D1 – mașina de spălat accesibilă cu încărcare verticală

Mașinile de spălat cu încărcare verticală nu se bucură de aceeași atenție precum cele standard, dar pentru cei care au un spațiu redus la dispoziție acestea reprezintă o opțiune foarte bună. Candy EVOT 10071D1 este o astfel de mașină potrivită pentru băile sau holurile mici de garsonieră. Ea poate fi găsită în magazine la prețul de aproximativ 1099 lei (verifică preț actualizat ), un preț mai mult decât accesibil pentru ceea ce oferă la schimb. Dacă vrei să cumperi modelul în rate, acestea încep din jurul sumei de 38 de lei, fiind foarte atractive. Modelul se remarcă în primul rând prin dimensiunile reduse și capacitatea mare de încărcare raportată la acestea. Apoi, programele numeroase și consumul decent nu fac decât să completeze pachetul. Așadar, modelul Candy este o mașină de spălat ieftină, dar performantă, potrivită pentru spațiile reduse. Datorită încărcării verticale vei economisi spațiu fără a face rabat de la calitatea spălării.

Mașina de spălat poate fi găsită și în oferta magazinului Altex.

Candy este un producător Italian de electrocasnice care oferă o gamă diversificată de produse accesibile, potrivite pentru orice buzunar. Aparatele Candy se bucură de succes în mai multe țări europene.

Poze cu mașina de spălat rufe

Candy EVOT 10071D1

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ceea ce atrage în primul rând la mașina de față este faptul că, în ciuda unui design foarte slim, capacitatea de spălare este 7 kg, întrecând destul de multe modele standard. Este impresionant faptul că într-un aparat cu o lățime de doar 40 de cm intră o cantitate atât de mare de haine. Modelul are dimensiunile de 88.5 x 40 x 59.5 cm, putând fi încadrat în cele mai mici spații. Panoul de control se găsește în partea superioară, la baza capacului pentru cuvă. Panoul este ușor de utilizat, fiind prevăzut cu un număr redus de butoane și pictograme. Sunt disponibile și becuri LED pentru a ajuta la setare. Mașina este complet albă și are un aspect perfect etanș.

Capacitatea maximă de centrifugare este de 1000 rpm, fiind una medie. Ai la dispoziție un selector pentru viteză.

Trecând la partea spălării propriu-zise, vei găsi numeroase programe care să te ajute să învingi petele și să cureți eficient hainele. Sunt disponibile mai exact 15 programe de spălare, un număr care din nou este cel puțin la fel de mare precum cel al unei mașini de spălat cu design standard. Vei găsi un program pentru orice situație întâlnită și orice tip de haine. Este disponibil și un program pentru spălarea manuală, care va asigura întreținerea corectă a hainelor precum lenjeria de corp, cele din dantelă etc. Bineînțeles, este disponibilă întreaga serie de programe pentru bumbac, lână, sintetice, mix de țesături etc. Programul rapid are o durată de 30 de minute.

Modelul se încadrează în clasa de eficiență energetică A+. Se putea și mai bine, dar având în vedere dimensiunile și prețul, clasa energetică este cea medie pentru această categorie. Consumul de apă este și el destul de redus, valoarea anuală fiind de 9600 de litri.

Mașina este una silențioasă, având un nivel de zgomot la centrifugare de 76 dB. Nivelul de zgomot la spălare este de 61 dB. Nu te va deranja prea tare să ții mașina pe hol.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design modern,
  • clasa de eficiență energetică A+,
  • capacitatea de încărcare este de 7 kg,
  • afișaj LED,

Contra:

  • viteza de rotație putea fi mai mare.

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.8
Performanțe - 8.9
Ușurință în utilizare - 8.7

8.8

O alegere eficientă

Candy EVOT 10071D1 este o mașină de spălat rufe cu încărcare verticală, ideală pentru locuințele cu spații mici, în care practic fiecare cm contează.

Vezi detalii
User Rating: 3.16 ( 10 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.