Bosch WVH28340EU – usucă rufele într-un timp foarte mic

Ce te faci atunci când locuiești într-un apartament mic și nu ai unde să usuci rufele? Probabil aceasta este o problemă cu care se confruntă multă lume, și iată că marii producători de electrocasnice au venit și cu o soluție la această problemă, și anume, mașina de spălat rufe cu uscător. Bagi rufele la spălat și le scoți gata uscate pentru a le putea așeza pe rafturile dulapurilor. Sunt sigură că acest aspect ne surâde fiecăruia dintre noi, indiferent că locuim într-un apartament mic sau într-o casă cu etaj. Ne scutește de efortul de a mai întinde rufele, de a aștepta să se usuce, după care ar urma procesul de împachetare. Și nu numai atât. Cu siguranță ați observat că uneori rufele proaspăt spălate ajung să capete un miros ciudat când sunt uscate pe culme.

De aceea consider că soluția ideală ar fi mașina de spălat cu uscător, iar modelul care mie mi-a atras atenția este Bosch WVH28340EU, un model cu un preț de aproximativ 3600 lei (verifică preț actualizat)un preț destul de piperat ce-i drept, dar consider că produsul își merită banii atâta timp cât hainele sunt spălate și uscate într-un timp record. De câte ori nu vi s-a întâmplat să aveți nevoie de o bluză care este pe culme și nu a apucat să se usuce? Cu o asemenea mașină de spălat nu veți mai avea aceste probleme.

Din punct de vedere al designului vorbim de un model plăcut, complet albă, accesorizată cu un panou de control destul de aerisit, cu display de tip LED, cu un selector de programe și butonul de pornire, prin urmare nu pare deloc greu de folosit.

Poze cu mașina de spălat cu uscător Bosch WVH28340EU

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Mașina de spălat cu uscător are o încărcare frontală și atinge o viteză de rotație maximă de 1400 rpm, iar capacitatea de încărcare este foarte generoasă, 7 kg la spălare, iar pentru uscare 4 kg, suficient cât să spălați și gecile sau pilotele mai voluminoase. De acum gata cu întinsul rufelor pe sârmă, le veți putea împacheta odată scoase din cuvă.

Potrivit testelor la care mașina a fost supusă, se încadrează în clasa de eficiență energetică A, cu un consum de 5,67 kwh pentru un program complet de spălare cu uscare, ceea ce înseamnă că veți avea un consum mai mare față de o mașină de spălat obișnuită, dar totuși e normal lucrul acesta atâta timp cât intervine și uscarea. Consumul mediu anual de apă este de 17800 L, apoape dublu față de o mașină de spălat obișnuită.

Modelul Bosch dispune de o serie de programe de spălare, adecvate fiecărui tip de țesătură, astfel încât hainele să nu fie deteriorate în timpul spălării, ba chiar se dorește ca acestea să aibă un aspect ca nou pentru mai mult timp(program bumbac, delicate, sintetice, mătase, lână, etc). Cel mai scurt program de spălare este de 15 minute și este recomandat pentru rufele ce au nevoie de o reîmprospătare.

În cazul în care vă faceți griji că rufele ar putea fi deteriorate în momentul uscării lor, este bine de știut că mașina este echipată cu un sistem ce folosește senzori de umiditate pentru a determina temperatura necesară pentru uscare.

Având în vedere că discutăm de o mașină de spălat atât de complexă, este evident că vine cu o serie de funcții de siguranță ce vă vor feri copiii de accidente neplăcute și totodată vă vor feri de inundații.

Prin urmare de acum nu veți mai avea probleme legate de faptul că aveți prea multe rufe de spălat și nu aveți unde să le întindeți pentru a se usca.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • afișaj de tip LED,
  • 1400 rpm,
  • capacitate de încărcare de 7 kg

Contra:

  • prețul este cam piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Bosch WVH28340EU este o mașină de spălat cu uscător ce te va scăpa de corvoada de a întinde rufele la uscat pentru că le vei scoate gata uscate din cuvă.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.