Bosch WVD24520EU – spală și usucă rufelor în timp record

Câți dintre noi nu ne-am dori să scoatem rufele din mașina de spălat și să le împachetăm direct pentru a le pune în dulap? Să nu mai stăm, să le întindem pe culmea de rufe, să le înghesuim uneori pentru că s-au strâns prea multe pentru spațiul limitat pe care îl avem? Și până la urmă nu este doar problema unde să le uscăm, ci și faptul că uneori dintr-un motiv sau altul prind și un miros neplăcut atunci când le lăsăm să se usuce în voia lor. Toate aceste probleme vor fi rezolvate astăzi cu mașina de spălat rufe cu uscător Bosch WVD24520EU, ce poate fi achiziționată la un preț de aproximativ 2430 lei (verifică preț actualizat), destul de rezonabil, având în vedere că discutăm de un electrocasnic cu funcție dublă.

În general marea majoritate a apartamentelor românilor nu sunt extraordinar de mari și pentru familiile cu copii fiecare cm contează. De multe ori iarna suntem forțați să uscăm rufele în casă, pe calorifere sau întinzând culmea de rufe pe balcon. De acum vei putea spăla țesăturile, iar în momentul în care ciclul de uscare s-a terminat, marea majoritate a rufelor vor putea fi direct împachetate și așezate pe rafturi. Nu vei economisi doar spațiu, ci și energia de a mai trece printr-un proces pentru a finaliza o astfel de activitate.

Modelul despre care discutăm astăzi se bucură de un design atrăgător, elegant chiar aș putea spune. Brandul nemțesc Bosch este recunoscut pentru calitate produselor sale, ceea ce conferă încredere utilizatorului. Mașina de spălat este un model complet alb, ideal pentru orice cămin, indiferent de nuanțele mobilei sau ale faianței. Se va potrivi de minune unei locuințe modern amenajată. În partea superioară este accesorizată cu un panou de control bine pus la punct: în centru se poate observa un display de tip LCD, ce afișează câteva detalii referitoare la ciclul de spălare ce se desfășoară(etapa de spălare, timpul rămas până la finalizare și etapa de uscare), în partea dreaptă dispune de un selector de programe, ce funcționează prin rotire până în dreptul programului dorit, plus încă o serie de butoane ajutătoare.

Poze cu mașina de spălat cu uscător Bosch WVD24520EU

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Modelul Bosch WVD24520EU, este o mașină de spălat cu încărcare frontală, ce atinge o viteză de stoarcere de maxim 1200 rpm. Deși nu are o capacitate de încărcare foarte mare, doar 5 kg, performanțele sale în ceea ce privește eficiența sunt destul de bune. Mai exact la eficiența energetică, se încadrează în clasa C, cu un consum de 0,9 kwh, la eficiența la spălare se încadrează în clasa A, cu un consum de 52 L, iar la eficiența la centrifugare se încadrează în clasa B, iar la eficiența la uscare se încadrează în clasa C.

Cele 14 programe de spălare sunt suficiente pentru a acoperi marea majoritate a țesăturilor, astfel încât acestea să fie spălate corespunzător, fără a fi deteriorate, iar durata de viața a lor să fie prelungită cu cât mai mult. În această gamă găsim programe clasice, precum: bumbac, lână, sintetice, etc, dar și programe dedicate: de spălare manuală, sensitive, uscare delicată și cel mai scurt program de 15 minute(folosit pentru reîmprospătarea hainelor).

Pe partea de funcții și siguranță, mă bucur să observ faptul că producătorul echipează modelul Bosch cam cu tot ceea ce ar trebui să întâlnim la o mașină de spălat în mod normal, și anume: detector automat a cantității, selector centrifugare, sistem detectare spumă, sistem electronic de control al balansului, protecție pentru inundații, semnalizarea acustică atunci când se încheie un program de spălare, dar și programarea întârziată, ce vă permite să puneți mașina în funcțiune, chiar dacă nu este nimeni acasă, pentru a o supraveghea.

În ceea ce privește nivelul de zgomot, ei bine nu aș putea spune că avem de a face cu cel mai silențios model de pe piață, acesta atingând 62 dB în timpul spălării și 75 dB în timpul centrifugării, însă nici nu se va dovedi extraordinar de zgomotoasă, încât să deranjeze pe cei prezenți în casă.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • afișaj de tip LCD,
  • are uscător,
  • programare întârziată,
  • 1200 rpm,

Contra:

  • capacitatea de încărcare nu este foarte mare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Pentru cei ce nu dispun de un spațiu prea mare sau pur și simplu vor să economisească timp și energie atunci când vine vorba de spălatul rufelor, modelul Bosch WVD24520EU ar putea fi soluția ideală.

User Rating: 2.01 ( 2 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.