Bosch WTW85530BY – uscătorul de haine ultra performant

Bosch WTW85530BY este un uscător de haine ce pare adus din viitor. Acesta se remarcă atât la nivelul designului, cât și la nivelul dotărilor, având însă și un preț pe măsură. Utilitatea sa îi acordă însă toate argumentele necesare achiziției. Nu vei mai avea nicio problemă cu uscarea hainelor, uscătorul făcând toată treaba pentru tine și livrându-ți mereu haine proaspete, gata pentru purtat. Poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 4899 lei (verifică preț actualizat ), acesta fiind probabil singurul său inconvenient. Dotările își merită, însă, prețul pe deplin.

Uscătorul poate fi găsit și în oferta magazinului Flanco.

Designul uscătorului este ultra modern, punctele sale forte fiind ușa de la cuvă de mari dimensiuni disponibilă pe argintiu și panoul de control foarte performant. Acesta este prevăzut cu touch și oferă un suport consistent la setarea programelor. Carcasa este albă, iar note de argintiu se mai găsesc și pe butonul rotativ central. Designul este antivibrație, contribuind la scăderea nivelului de zgomot. Dimensiunile sunt de 84.2 x 59.8 x 63.6 cm, așa că aparatul poate fi și încorporat într-un blat cu înălțimea de 85 cm.

Poze cu uscătorul de rufe

Bosch WTW85530BY

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Capacitatea de încărcare este de 9 kg, fiind mai mult decât generoasă. Uscătorul va putea face față unei cantități mari de haine spălate, ceea ce se dovedește foarte util în cazul familiilor cu copii.

La partea tehnică, lucrurile nu puteau sta mai bine. Găsim, așadar, un sistem de uscare prin condensare care are la bază un circuit închis de ventilație. Acesta răcește aerul cald și condensează umezeala, iar apa rezultată este colectată într-un recipient. Pentru un randament ridicat, uscătorul beneficiază de senzori pentru detectarea umidității hainelor și reglează automat setările în funcție de aceasta. În plus, aparatul este dotat cu tehnologii speciale care tratează hainele împotriva alergiilor, beneficiind de certificarea ECARF (Centrul European al Fundației de Cercetare a Alergiilor). Prin urmare, acesta este potrivit cu atât mai mult pentru persoanele care suferă de alergii, dar și bebeluși, a căror piele este foarte sensibilă.

Programele pentru uscare sunt numeroase, oferta fiind la fel de variată ca în cazul mașinilor de spălat. Printre programe se numără o serie specială de programe cu utilizare de aburi, utile pentru îndepărtarea cutelor și îndepărtarea nevoii ca hainele să mai fie călcate. Există, de asemenea, programe pentru toate tipurile de țesături (bumbac, sintetice, lână etc), precum și programe pentru cămăși sau ținute business. Nu în ultimul rând, există o funcție de reîmprospătare, utilă pentru hainele care nu au fost purtate de mult timp sau au fost expuse fumului de țigară. Finalul programelor de uscare este marcat sonor.

În ceea ce privește consumul, producătorul pare că a reușit să facă minuni. Dacă, în general, uscătoarele au un consum foarte mare, cazul de față reprezintă o excepție incredibilă. Modelul se încadrează în clasa de eficiență energetică A++, având un consum anual de doar 258 kWh. Consumul pentru un program de uscare la încărcare completă este de 2.12 kWh.

Nivelul de zgomot este de 65 dB, funcționarea fiind destul de silențioasă.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • Capacitate mare de uscare
  • Design foarte modern
  • Uscare eficientă, cu programe variate
  • Consum mic de energie

Contra:

  • Prețul este destul de piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 10
Performanțe - 9.8
Ușurință în utilizare - 10

9.9

Pentru rufe uscate eficient

Bosch WTW85530BY este unul dintre modelele premium ale producătorului, ce are grijă ca rufele tale să se usuce perfect în cel mai scurt timp posibil.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.