Bosch WTC84102BY – uscător de haine cu condensare

Pentru cei care își doresc să aibă control asupa uscării hainelor sau nu au timpul ori spațiul necesar uscării acestora, nemții ne propun uscătorul complex Bosch WTC84102BY care să rezolve toate problemele. Prețul său este de aproximativ 2250 lei (verifică preț actualizat), un preț nu foarte mic, dar care cu siguranță va dovedi că și-l merită pe deplin.

La nivelul designului, se remarcă faptul că uscătorul are un aspect asemănător cu cel al unei mașini de spălat. De altfel, și dimensiunile de 84,2 x 59.9 x 63,5 cm sunt aceleași cu ale unei mașini automate. Singura diferență este că hubloul se deschide spre partea stângă și nu spre partea dreaptă și este complet realizată dintr-un plastic, oferindu-i uscătorului o eleganță aparte. Hubloul are o deschidere de 180 de grade, ceea ce reprezintă un element ajutător la scoaterea sau introducerea hainelor în uscător.

Poze cu uscătorul de rufe Bosch WTC84102BY

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Bosch WTC84102BY are un ecran LED care afișează o serie de informații legate de funcțiile sale. Este de remarcat faptul că interfața are puține butoane. Uscătorul folosește semnalizarea acustică la finalul programului. În ceea ce privește dotările tehnice, uscătorul Bosch are o capacitate maximă de 7 kg. Prin urmare, acesta face față hainelor întregii familii sau unei curățenii generale.

Uscătorul se remarcă, în primul rând, prin funcția de uscare prin condesare. Acesteia îi sunt asociate o serie de 9 programe de uscare, printre care cel de pregătire a rufelor pentru călcat, cel special pentru haine din bumbac sau cel dedicat țesăturilor din lână. Uscătorul are și un program special pentru jucării de pluș. Astfel, jucăriile celor mici își vor păstra aspectul inițial mai multă vreme, iar praful va fi îndepărtat mai ușor. De altfel, uscătorul îndepărtează cei mai frecvenți alergeni, astfel încât pielea tuturor membrilor familiei să fie protejată. Printre alergenii eliminați se numără acarienii, fungii şi bacteriile.

Uscarea rufelor se face în mod delicat, astfel încât țesăturile să nu se deterioreze în timpul procesului de uscare. De acum rufele vor fi pregătite de împachetat odată ce le-ai scos din cuva uscătorului. Prin urmare nu-ți vei mai face probleme unde să îți întinzi rufele la uscat. Funcția AutoDry determină cu exactitate gradul de uscare necesar pentru fiecare tip de țesătură, astfel că fiecare tip de țesătură va fi tratată corespunzător.

Pentru momentele în care utilizatorul are nevoie de împrospătarea hainelor, uscătorul are o funcție de răcire rapidă de 20 de minute. Acesta acționează asupra hainelor uscate, aerisindu-le și împrospătându-le. Programul este util în cazul hainelor de-abia despachetate sau a celor spălate o singură dată.

Uscătorul Bosch aparține clasei energetice C, prin urmare, va atrage un consum mai mare de energie. Funcțiile uscătorului sunt totuși destul de diverse și utile, astfel încât investiția să își merite banii.

Așasar, acest model de uscător este util pentru persoanele care doresc o metodă rapidă de uscare a hainelor și, în același timp, numeroase opțiuni de personalizare a programelor. Întrucât o mașină de spălat cu programe eficiente de uscare depășește un buget mediu, acest uscător reprezintă o alegere practică și economică pe termen lung.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • afișaj de tip LED,
  • capacitate de încărcare de 7 kg,
  • destul de silențioasă

Contra:

  • consumul de energie puțin cam mare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Bosch WTC84102BY este uscătorul ce te scapă de grija unde să îți întinzi rufele la uscat. De acum rufele tale vor putea fi direct împachetate și așezate pe raft.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.