Bosch WTB84200BY – uscătorul performant

Timpul de așteptare pentru uscarea rufelor este destul de mare, cu atât mai mult pe timpul iernii.  Uscătorul electric este astfel o soluție foarte utilă, ajutându-te să economisești timp și să te bucuri de haine într-un timp record după spălare. Bosch WTB84200BY este un uscător de calitate germană care își merită locul în orice locuință. Uscătorul poate fi găsit în magazinele din țară la prețul de aproximativ 2599 lei (verifică preț actualizat )Ratele pentru acesta încep din jurul sumei de 90 de lei. Avantejele față de uscarea clasică sau față de mașinile de spălat cu funcții de uscare sunt foarte clare. Eficiența este ridicată, iar timpul de uscare este mult mai redus. Punctele forte  ale modelului sunt capacitatea bună de încărcare, sistemele de uscare avansate, programele variate, nivelul scăzut de zgomot și designul modern. Punctul slab este reprezentat de consumul energetic ceva mai mare. Per ansamblu însă modelul își merită investiția, fiind de real ajutor pentru orice familie, mai ales pentru cele cu copii, acolo unde se spală des haine și este nevoie ca acestea să poată fi folosite în timp scurt.

Uscătorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco și Altex.

Acesta are un design foarte modern, remarcându-se în primul rând prin faptul că ușa este complet acoperită și nu are geam. Ușa are suprafața curbată și este foarte mare și flexibilă, făcând posibilă o încărcare foarte ușoară. Carcasa este albă în totalitate, aspectul fiind unul imaculat. Panoul de control este unul foarte animat, oferind pata de culoare. Acestea este prevăzut cu numeroase pictograme și un ecran LCD cu control touch. Designul este antivibrație, contribuind la scăderea nivelului de zgomot. Modelul ocupă un spațiu de 84.2 x 59.7 x 63.6 cm.

Poze cu uscătorul de rufe

Bosch WTB84200BY

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Capacitatea de încărcare este de 7 kg, iar tamburul are o capacitate de 112 litri. Capacitatea de încărcare este una medie, având un randament bun în fața hainelor rezultate dintr-un ciclu al unei mașini de spălat.

La nivel tehnic, modelul se remarcă în primul rând prin sistemul de uscare prin condensare. Aparatul dispune de un circuit închis de ventilație pentru răcirea aerului cald. Umezeala este condensată, iar apa obținută din condens este colectată într-un recipient. Pentru a ști când să golești recipientul, modelul dispune de avertizare sonoră și prin LED-uri. Este disponibil și un filtru de scame.

Programele pentru uscare sunt variate, acoperind un spectru larg de țesături. Există astfel programe pentru bumbac, sintetice, haine mixte, pentru articole de sport sau cămăși. Există de asemenea un program Allergy Plus care îndepărtează în totalitate cei mai frecvenți alergeni, protejând astfel pielea, dar și un program rapid, care scurtează cu atât mai mult timpul în care poți folosi hainele. Durata unui program standard pentru bumbac este de 111 de minute.

Vei avea la dispoziție funcții de programare întârziată, avertizare sonoră la finalizarea programului, cât și o funcție pentru siguranța copiilor.

Aparatul se încadrează în clasa de eficiență energetică B, având un consum ceva mai mare de curent electric. Consumul de energie pentru un ciclu standard de uscare este de 4.08 kwh. Nivelul de zgomot este unul foarte redus, modelul fiind unul silențios. Nivelul de zgomot are valoarea de 65 dB.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design modern,
  • capacitate de 7 kg,
  • afișaj LCD,

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 9
Design - 9.2
Performanțe - 9.1

9.1

O alegere eficientă

Bosch WTB84200BY este un uscător de rufe ce te va scuti de efortul de a mai întinde rufe la uscat, dar și de timp pierdut ineficient.

Vezi acum
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.