Bosch WOT20254BY – mașina de spălat performantă

Pentru cei care doresc să își schimbe mașina de spălat cu una nouă, la un preț bun și care să ofere numeroase programe de spălare, modelul Bosch WOT20254BY merită toată atenția. Mașina de spălat  poate fi găsită în magazine la prețul de aproximativ 2115 lei (verifică preț actualizat). Punctele forte ale mașinii sunt consumul redus și numărul variat de programe de spălare. Punctul în minus principal este reprezentat de capacitatea de spălare ceva mai mică. Mașina este potrivită pentru cei care au un spațiu mai mic disponibil pentru poziționarea unui astfel de aparat și care sunt interesați de un model cu un consum redus.

Mașina de spălat poate fi găsită și în oferta magazinelor Flanco și Altex.

Mașina folosește încărcarea verticală, așa că designul este unul mult mai simplu față de cel al modelelor cu încărcare frontală. Se remarcă, însă, panoul de control electronic și calitatea materialelor folosite. Panoul se distinge față de restul mașinii prin interfața foarte animată. Dimensiunile mașinii sunt de 90 x 40 x 65 cm, aceasta fiind mai înaltă față de modelele obișnuite datorită modalității de încărcare și, în același timp, mai îngustă. Panoul de control este unul foarte bine construit, oferind numeroase informații care să ajute cumpărătorul să seteze programul de spălare. Panoul are o întreagă serie de butoane și un ecran cu afișaj LED. În timpul spălării, ecranul oferă informații despre timpul rămas, centrifugare și etapa de spălare.

Poze cu mașina de spălat Bosch WOT20254BY

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

La nivel tehnic, mașina beneficiază, în primul rând, de tehnologia AquaTronic. Aceasta folosește senzori pentru a ajusta nivelul de apă, puterea jeturilor și consumul de energie în funcție de cantitatea de haine și tipul acestora. Mașina dispune de un sistem electronic de control al balansului și de un sistem special pentru detectarea surplusului de spumă. De asemenea, este disponibilă și programarea întârziată pentru momentele în care se dorește ca mașina să pornească după ce proprietarul a plecat de acasă.

Bosch WOT20254BY oferă o întreagă serie de programe, fiind de real ajutor în curățarea oricărui tip de haine. Sunt disponibile, astfel, în primul rând, programele standard pentru diferite tipuri de țesături (ex.bumbac, lână, sintetice etc.). Apoi, există o serie de programe pentru pregătirea hainelor (ex.prespălare, antișifonare etc.). Nu în ultimul rând, sunt disponibile programe speciale pentru consum redus, extra-clătire sau combinarea mai multor tipuri de haine (ex.sintetice cu bumbac etc.).

Mașina beneficiază și de funcții pentru protecția împotriva inundațiilor și pentru siguranța copiilor.

Aparatul se încadrează în clasa de eficiență energetică A++, având astfel un consum cu 20% mai redus față de modelele obișnuite. Consumul standard pentru o spălare este de doar 0.9 kWh. Consumul mediu anual de apă este de 8926 litri, mașina fiind una destul de ecologică.

Modelul Bosch are un nivel de zgomot de 56 dB la spălare și de 73 dB la centrifugare, fiind una destul de silențioasă.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design modern,
  • afișaj de tip LED,
  • eficiență energetică A++

Contra:

  • viteza de centrifugare putea fi ceva mai mare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Bosch WOT20254BY este o mașină de spălat cu încărcare verticală și cu specificații complexe, potrivită pentru spațiile înguste.

User Rating: 4.65 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.