Bosch WLX20261BY – Slim și elegantă

Mașinile de spălat rufe se numără printre electrocasnicele absolut indispensabile unei locuințe, și nu fiindcă doamnele ar fi mai comode decât acum 20 de ani, ci fiindcă muncesc destul de mult atât la servici, cât și acasă pentru a mai pierde timpul și cu activități casnice care pot fi simplificate. De aceea astăzi am ales să discutăm despre o mașină de spălat interesantă, ce face parte din gama nemțească. Mai exact este vorba despre modelul  Bosch WLX20261BY. Are un preț de aproximativ 1450 lei (verifică preț actualizatși oferă rezultate impecabile cu fiecare spălare.

Din punct de vedere al designului, mașina de spălat Bosch se diferențiază de modelele clasice prin detaliile extrem de elegante și fine cu care este accesorizată. Deși modelul este alb, deschiderea pe argintiu îi pune în valoare frumusețea. De asemeni panoul de control se prezintă într-un mod aerisit, ce facilitează folosirea mașinii de spălat. În centru este poziționat un display destul de mare, de tip LED, unde vei putea urmări câteva detalii legate de ciclul de spălare(timp rămas până la finalizarea spălării, gradele la care se spală rufele, temperatura folosită, etc). Ecranul este încadrat de un selector de programe în partea dreaptă și de sertarul pentru detergent în partea stângă.

Poze cu mașina de spălat Bosch WLX20261BY

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Bosch WLX20261BY este un model Slim, ceea ce o face să fie potrivită pentru spațiile mici, unde fiecare centimentru contează. Vorbim de o mașină de spălat cu încărcare frontală, ce atinge o viteză de centrifugare de 1000 rpm, suficient încât rufele să nu mai stea foarte mult pe culme la uscat. Capacitatea de încărcare este de doar 4,5 kg. Recunosc că mi-ar fi plăcut să fie ceva mai încăpătoare, dar pentru o familie mai mică, mașina de spălat Bosch ar putea fi ideală.

Testele de eficiență o încadrează în clasa energetică A+, ceea ce înseamnă un consum destul de rezonabil, prin urmare și o factură decentă la Electrica. Are o gamă suficient de bogată încât să acopere fiecare tip de țesătură: bumbac, lână, spălare manuală, sport, cămăși, țesături delicate, etc. De acum fiecare haină va beneficia de atenția necesară la spălare, astfel încât durata de viață îi va fi prelungită.

Din câte putem observa nemții de la Bosch se axează foarte mult pe funcții și siguranță, ceea ce mie personal îm conferă încredere. Mașina de spălat Bosch este dotată cu Sistem de detectare spumă, protecție împotriva inundațiilor, cu funcție anti-șifonare, funcția de control al balansului(reduce vibrațiile din timpul stoarcerii), etc.

De acum te vei putea bucura de timp desfășurând activități mult mai interesante, in timp ce mașina de spălat rufe Bosch are grijă ca rufele tale să fie tot timpul ca noi.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • afișaj de tip LED,
  • clasa de eficiență energetică A+,
  • Slim
  • silențioasă

Contra:

  • capacitatea de încărcare este cam mică

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Bosch WLX20261BY este o mașină de spălat Slim, ce are grijă ca rufele tale să arate tot timpul ca noi și se potrivește unei familii nu foarte numeroase.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.