Bosch WLO24260BY – o mașină de spălat rufe inteligentă de 6 kg

Mașina de spălat rufe Bosch WLO24260BY este un model cu o capacitate de 6 kg care se încadrează în categoria clasei energetice A++. Această mașină de spălat cu un sistem inovator care deține funcții inteligente poate fi achiziționată la prețul de aproximativ 2500 lei (verifică preț actualizat), un preț destul de ridicat pentru un utilizator obișnuit, dar având în vedere funcțiile sale consider că și-l merită pe deplin.

Acest produs beneficiază și de o garanție de 5 ani fără a se adăuga costuri suplimentare. Design-ul acestui produs electrocasnic este unul stilizat, slim, cu un display digital care oferă informații referitoare la programele selectate, temperatură și extra opțiunile disponibile, durata ciclului de spălare și rotațiile selectate. Mașina de spălat dispune și de un buton mecanic cu ajutorul căruia se dă startul spălării. Butonul rotativ existent are rolul de a selecta programele și oferă acestui produs un aspect compact și o utilizare foarte ușoară.

Dispune de un sertar care se deschide manual pentru introducerea detergenților, unde se găsește și logo-ul producătorului. Culoarea albă a acestui produs inspiră prospețime și curățenie, iar cadranul argintiu al ușii acesteia exprimă eleganță. Aceasta este o mașină de spălat rufe cu încărcare frontală care deține funcții speciale pentru diferite tipuri de haine și cicluri de spălare. 

Poze cu mașina de spălat Bosch WLO24260BY

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Din punct de vedere tehnic, mașina de spălat rufe Bosch WLO24260BY are o capacitate de încărcare de 6 kg, ceea ce înseamnă că greutatea maximă pe care o suportă este de 6 kg, la un program normal. Atunci când intervine necesitatea utilizării programelor rapide sau ale programelor pentru materiale sensibile, se recomandă încărcarea cuvei cu mai puțin de 6 kg.

Viteza maximă de centrifugare este de 1200 rotații pe minut, aceasta putând fi reglată cu ajutorul butonului mecanic regăsit sub ecranul LCD pe care îl are în dotare. Această mașină de spălat are o clasă de eficiență energetică la spălare A și o clasă de eficiență energetică la centrifugare B. Consumul de energie electrică în timpul unui program normal de spălare este de 0.93 kwh.

Programele disponibile sunt programul rapid de 15 minute, programul pentru materiale închise la culoare, programul pentru bumbac, programul pentru lână, programul cu un consum redus de energie, programul pentru materiale delicate, programul mix, programul pentru spălare manuală și programul sport.

Funcțiile speciale de care dispune sunt VarioPerfect, un program care facilitează spălarea perfectă în timpul programelor cu durată redusă, controlul balansului care acționează atunci când mașina de spălat este mai puțin încărcată sau prea încărcată și sistemul 3D Aquatronic.

În plus, modelul Bosch dispune de un sistem de detectare al spumei excesive, un sistem de siguranță împotriva accesului copiilor, un sistem de protecție împotriva inundațiilor, un sistem de semnalizare acustică pentru terminarea programului și un sistem care face posibilă programarea întârziată. Cuva din polinox este fabricată în așa fel încât să fie rezistentă la temperaturi extreme, să aibă o rezistență mare la impacturi, o durabilitate ridicată și să asigure un nivel de vibrații mult mai redus.

Consumul mediu anual de apă aproximat de către producător este de 9240 litri anual. În ceea ce privește zgomotul, acesta a fost măsurat la 75 de decibeli în timpul centrifugării și de 54 de decibeli în timpul spălării la un program standard, ceea ce înseamnă că nu deranjează atunci când este pusă în funcțiune. Această mașină de spălat rufe poate fi încorporată sub un blat în cazul în care această acțiune este necesară.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design modern,
  • afișaj de tip LED,
  • 1200 rpm,
  • clasa energetică A+

Contra:

  • capacitatea de încărcare putea fi mai mare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Bosch WLO24260BY este o mașină de spălat cu specificații foarte bune, ce își va găsi cu ușurință loc în casa oricărui utilizator.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.