Bosch WLK24261BY – mașina de spălat slim

Dacă ești în căutarea unei mașini de spălat noi care să nu ocupe prea mult spațiu și care să aibă, în același timp, un consum redus și un număr mare de programe, trebuie să arunci o privire asupra modelului Bosch WLK24261BY. Calitatea germană își spune cuvântul, mașina fiind una fiabilă și foarte atractivă. Mașina de spălat Bosch poate fi găsită în magazine la prețul de aproximativ 2430 lei (verifică preț actualizat). Punctele forte ale modelului sunt consumul redus și tehnologiile performante cu care a fost dotat. Punctul slab este reprezentat de capacitatea ceva mai mică de încărcare, dar având în vedere faptul că modelul este ideal pentru spații restrânse, acest lucru poate fi înțeles. În concluzie, mașina de spălat reprezintă o investiție bună.

Mașina de spălat Bosch poate fi găsită și în oferta magazinului Altex.

La nivelul designului, mașina se remarcă prin ușa hubloului argintie și prin panoul de control cu ecran LCD. Carcasa are un model circular pe marginile laterale. Acesta asigură creșterea stabilității și reducerea vibrațiilor. Încărcarea se face frontal și eficient prin intermediul hubloului de dimensiuni generoase. Panoul de control arată foarte modern și este intuitiv. Ecranul este prevăzut cu taste touch pentru mai multă ușurință în selectarea programelor. Ecranul poate afișa stadiul programului de spălare sau timpul rămas. Este disponibilă chiar și o funcție pentru programarea întârziată. Dimensiunile mașinii sunt de 85 x 60 x 45, aceasta ocupând mai puțin de jumătate de metru pe lățime și putând fi încadrată chiar și într-un blat de bucătărie. În același timp, mașina își poate găsi loc în baie sau pe un hol.

Poze cu mașina de spălat Bosch WAE20369BY

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Mașina are o capacitate de încărcare de 6 kg. Capacitatea este una medie, pentru o familie mare fiind necesare mai multe spălări. Tamburul este alcătuit din inox și are o capacitate de 46 de litri. Datorită unei structuri și mișcări speciale, tamburul permite spălarea eficientă atât la modul delicat, cât și la modul intens.

La nivel tehnic, se remarcă viteza de centrifugare de 1200 de rotații pe minut. Mașina este, astfel, destul de puternică. Cu toate acestea, mașina este una foarte silențioasă. Nivelul de zgomot este de 56 dB la spălare și de 73 dB la centrifugare.

Mașina se remarcă prin tehnologia ActiveWater care asigură un consum redus de apă datorită senzorilor pentru detectarea automată a încărcăturii în 2 trepte. Tehnologia VarioPerfect oferă un timp până la 60% mai rapid și o eficiență cu până la 40% mai mare pentru opțiunile SpeedPerfect sau EcoPerfect. Certificarea ECARF pentru programul AllergyPlus atestă eficacitatea programului dedicat persoanelor cu alergii. De fiecare dată, hainele vor fi curățate la un nivel înalt, praful și alergenii fiind îndepărtați în totalitate.

Bosch WLK24261BY oferă numeroase programe de spălare, printre care unele pentru anumite materiale (bumbac, lână, sintetice etc.), unele pentru anumite articole de îmbrăcăminte (cămăși, sport etc.), unele pentru anumite culori, un program rapid sau unul manual.

În același timp, mașina dispune de un sistem de dozare a detergentului și de un sistem pentru curățarea automată a sertarului pentru detergent. Mașina beneficiază și de funcții pentru protecția împotriva inundațiilor și pentru siguranța copiilor.

Mașina se încadrează în clasa de eficiență A+++ , având un consum extrem de redus. Consumul pentru o spălare este de doar 0.69 kWh. Consumul mediu anual de apă este de 10120 de litri.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design modern,
  • afișaj de tip LCD,
  • capacitate de încărcare de 6 kg,
  • eficiență energetică A+++,
  • Slim

Contra:

  • capacitatea de încărcare putea fi mai mare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Bosch WLK24261BY este o mașină de spălat rufe Slim, potrivită pentru o familie nu foarte numeroasă, ce prezintă specificații destul de interesante.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.