Bosch WAY32891EU – mașina de spălat de top

Germanii de la Bosch au pus întotdeauna preț pe performanță, dar în cazul mașinii de spălat Bosch WAY32891EU pare că s-au întrecut pe sine. Mașina arată și funcționează impecabil din toate punctele de vedere, având însă și un preț pe măsură. Are un preț de aproximativ 5999 lei (verifică preț actualizat), fiind una din cele mai scumpe mașini de spălat de pe piață.

Mașina de spălat rufe poate fi găsită și în oferta magazinelor Flanco și Altex.

Designul mașinii este unul premium, aceasta beneficiind de o interfață extrem de performantă și interactivă. Panoul de control este prevăzut cu un ecran TFT întâlnit și în cazul smartphone-urilor, iar acesta este încadrat de numeroase pictograme și butoane touch, arătând ca un adevărat panou de control al unui dispozitiv complex. Designul este construit pe baza contrastului dintre alb și argintiu, aspectul exterior fiind cu adevărat impresionant. Hubloul are inserții de argintiu și dimensiuni foarte mari, diametrul său fiind de 32 cm. Deschiderea la 180 de grade permite încărcarea și descărcarea cu adevărat comode. Designul este de asemenea optimizat pentru scăderea nivelului de zgomot, fiind prevăzut cu pereți anti-vibrație și un sistem special de izolare fonică la baza mașinii. Modelul are dimensiunile de 85 x 60 x 59 cm și poate fi complet încorporat în mobilierul de bucătărie.

Poze cu mașina de spălat

Bosch WAY32891EU

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Mașina are o capacitate impresionantă de încărcare de 9 kg, fiind ideală pentru familiile foarte numeroase sau spălătoriile unor pub-uri sau din alte locuri unde este nevoie de spălarea unor cantități mari de haine. Tamburul are o capacitate de 65 de litri și beneficiază de iluminare LED pentru un efect special.

La nivelul performanței, mașina oferă o putere de centrifugare de 1600 rpm, menținând seria dotărilor-record. Motorul este de tip EcoSilence Drive, fiind cel mai silențios, nivelul de zgomot atingând astfel pragul maxim de doar 74 dB.

Tehnologiile încorporate par a fi gândite pentru a reduce la minimum costurile ulterioare achiziției. Sistemul de dozare automată pentru detergent lichid și balsam i-DOS oferă o spălare economică și eficientă, fiind cunoscut faptul că risipa de detergent atrage costuri mult mai mari. Apoi, sistemul de dozare a apei ActiveWaterPlus ajută la scăderea consumului de apă prin controlul eficient, cu trepte multiple de detectare a încărcăturii.

Mașina se încadrează în clasa de eficiență energetică A+++, având un consum extrem de redus, acesta putând fi consultat în orice moment.

Eficiența de spălare este susținută de sistemul VarioDrum care asigură o spălare cu rezultate optime fără a deteriora țesăturile, senzorul de clătire AquaSensor și sistemul anti-pete care detectează și înlătură cele mai frecvente 16 tipuri de pete.

Programele de spălare sunt foarte variate, existând atât de multe încât pare aproape că sunt în exces.

Calitatea germană a fost dusă la extremă, depășind limite pe toate nivelurile, de la capacitatea de încărcare și până la puterea de centrifugare, performanța oferită de tehnologii, consum sau nivel de zgomot.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design modern atractiv, cu interfață TFT
  • capacitate de încărcare foarte mare
  • tehnologii extrem de performante
  • consum redus
  • funcționare silențioasă
  • programe foarte variate

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 10
Design - 10
Performanțe - 10

10

O alegere premium

Bosch WAY32891EU este fără îndoială unul dintre cele mai performante modele de mașini de spălat de pe piață, dar cu siguranță și una din cele mai scumpe.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Un comentariu

  1. ce nu spuneti in acest review este ca aceasta masina de spalat este din gama Bosch homeprofessional, care este imediat ca si calitate sub produsele de la Miele si neff

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.