Bosch WAT24360BY – mașina de spălat performantă și economică

Atunci când cumperi un aparat electrocasnic important, precum o mașină de spălat, merită să acorzi achiziției o atenție deosebită și să investești dacă ai posibilitatea într-un model cât mai performant, întrucât achiziția este una pe termen lung. Bosch WAT24360BY este o mașină foarte performantă care reușește să păstreze un consum redus, atrăgând însă și un preț pe măsură. Modelul Bosch poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 2439 lei (verifică preț actualizat), prețul fiind unul ceva mai ridicat decât media de pe piață, dar și performanța fiind similară.

Mașina de spălat rufe poate fi găsită și în oferta magazinului Flanco.

Designul mașinii este unul care anticipează vizual performanța, astfel încât aspectul este unul foarte modern, remarcându-se în primul rând panoul de control foarte animat. De asemenea, spre deosebire de modelele mai vechi, ușa hubloului are o deschidere foarte largă și dimensiuni generoase, permițând încărcarea mult mai ușoară cu haine. Panoul de control este împărțit vizual în 3 zone, respectiv sertarul pentru detergent, butonul circular central și ecranul LCD generos. Se remarcă faptul că panoul este foarte animat, fiind însoțit de multe pictograme, iar sertarul pentru detergent beneficiază de un sistem automat de curățare, scutindu-te de o activitate în plus. Mașina are dimensiunile de 84.8 x 59.8 x 59 cm.

Poze cu mașina de spălat rufe

Bosch WAT24360BY

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

În ceea ce privește capacitatea de încărcare, lucrurile stau destul de bine, aceasta fiind de 8 kg, maşina făcând față cu brio hainelor pentru întreaga familie. În felul acesta, nu vei avea nevoie de foarte multe cicluri de spălare. În același timp, interiorul este alcătuit din materiale de calitate, tamburul fiind din inox.

Mașina are o putere de centrifugare maximă de 1200 de rotații, oferind o stoarcere eficientă. Nivelul de zgomot la centrifugare este totuși foarte atractiv, atingând valoarea de doar 70 dB. Spălarea se face cu ajutorul unor senzori performanți care detectează cantitatea de haine pentru a regla eficient setările. Spălarea este eficientă și în același timp delicată, acest lucru fiind posibil datorită tehnologiei Vario Drum care oferă o rotație alternativă. Pentru o spălare eficientă și în același timp economică, sistemul Active Water Plus îți pune la dispoziție mai multe trepte de detectare a încărcăturii, existând de asemenea mai multe trepte de temperatură.

Programele de spălare sunt dintre cele mai variate, existând programe pentru diferite țesături (lână, bumbac, sintetice etc), articole vestimentare (sport, cămăși etc) și funcții suplimentare (clătire, stoarcere etc).  Programele de spălare beneficiază de certificarea ECARF pentru eficiența în fața alergiilor, fiind astfel potrivite pentru persoanele alergice și bebeluși.

Modelul plusează foarte mult pe partea de consum, încadrându-se în clasa de eficiență energetică A+++. Consumul standard pentru un program este de 0.74 kWh, investiția mai mare de la început dovedindu-se foarte practică pentru mai târziu.

Este o mașină de spălat cu adevărat modernă, care îmbină un design modern atractiv și tehnologii performante, astfel încât să ofere o setare ușoară și o spălare eficientă și economică. Mașina își merită investiția, dar prețul este într-adevăr ceva mai piperat.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • Design modern și util
  • Capacitate mare de spălare
  • Senzori performanți
  • Programe variate
  • Consum foarte redus

Contra:

  • Prețul destul de mare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 9.8
Design - 9.6
Performanțe - 9.8

9.7

O alegere eficientă

Bosch WAT24360BY este o mașină de spălat rufe excelentă pentru familiile numeroase, având o capacitate de încărcare generoasă și un consum mic.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.