Bosch WAS32890EU – o mașină de spălat cu specificații de top

La alegerea mașinii de spălat, cele mai comune aspecte urmărite sunt capacitatea de încărcare, consumul energetic și ajutorul oferit (tehnologii, programe etc). Atunci când aceste criterii sunt îndeplinite la un nivel remarcabil iar, avem de-a face cu un model cu șanse mari de succes. Un astfel de model este și Bosch WAS32890EU, ce poate fi achiziționată la un preț de aproximativ 4770 lei (verifică preț actualizat), un preț destul de piperat, dar trebuie luat în considerare faptul că modelul se adresează utilizatorilor ceva mai pretențioși. Mai exact vorbim de un electrocasnic cu specificații extraordinare, ce încântă atât prin design, cât și prin specificații.

Mașina de spălat poate fi găsită și în oferta magazinului Altex.

Designul mașinii este unul simplu, dar care se remarcă prin detalii. Un prim detaliu care se observă este dispunerea cromatică. Astfel, mașina este albă, având note de argintiu la nivelul hubloului și panoului de contro. Încărcarea se face frontal, hubloul având un diametru de 32 de cm. Panoul de control se remarcă prin ecranul LCD. Acesta face posibile setarea ușoară a programului și verificarea stadiului de spălare. Ecranul este prevăzut cu taste touch control, ajustările fiind realizate simplu, prin atingere. Dimensiunile mașinii sunt de 84.2 x 60 x 59 cm.

Poze cu mașina de spălat Bosch WAS32890EU

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Mașina are o capacitate de încărcare de 8 kg. Capacitatea este destul de mare, ceea ce o face ideală în special pentru o familie numeroasă. Tamburul este alcătuit din inox și are o capacitate de 65 de litri.

La nivel tehnic, mașina are o viteză de centrifugare de 1600 de rotații pe minut, fiind extrem de puternică. Acest aspect face ca rufele să fie atât de bine stoarse, încât nu vei avea nevoie să le lași prea mult pe culme la uscat. La o asemenea viteză te-ai gândi că mașina este și zgomotoasă, dar nu este așa. Nivelul de zgomot la spălare este de 49 dB, iar cel la centrifugare este de 74 dB.

Mașina este dotată cu tehnologia EcoSilenceDrive, ce o face să fie cea mai economică și silențioasă tehnologie de motorizare. Pentru creșterea eficienței, mașina este prevăzută și cu funcții de detectare a spumei reziduale. În același timp, mașina beneficiază de un sistem pentru dozarea detergentului, astfel încât de fiecare dată să fie folosită o cantitate optimă.

Bosch WAS32890EU oferă o întreagă serie de programe de spălare, printre care unul rapid de 15 minute, unul dedicat persoanelor cu alergii și diferite programe dedicate unor anumite tipuri de țesături sau culori. Programele suplimentare SpeedPerfect și EcoPerfect asigură spălarea într-un timp cu până la 65% mai scurt, respectiv la o eficiență energetică cu până la 50% mai mare.

Mașina de spălat mai beneficiază de funcții speciale de protecție împotriva inundațiilor și pentru siguranța copiilor.

În ceea ce privește consumul de energie, aparatul se încadrează în clasa de eficiență A+++. Consmul este, astfel, unul foarte mic. Consumul pentru o spălare este de 1,03 kWh. Consumul mediu anual de apă este de 10500 de litri.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design modern,
  • afișaj de tip LCD,
  • eficiență energetică A+++,
  • viteza de stoarcere de 1600 rpm,
  • capacitate de 8 kg

Contra:

  • prețul nu este prea accesibil.

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Bosch WAS32890EU este o mașină de spălat rufe ce se bucură de un design impecabil, dar și de specificații extraordinare, ce vor fi pe placul celor mai pretențioși.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.