Bosch WAQ28461BY – mașina de spălat rufe la care ai visat

Ne place să ne ușurăm activitatea zilnică cât mai mult posibil, de aceea apelăm la tot felul de electrocasnice, construite pentru a ne sprijini în viața de zi cu zi. Unul dintre aceste electrocasnice indispensabile din orice casă este mașina de spălat rufe, ce cu siguranță își dovedește eficacitatea cu fiecare utilizare. Și dacă este și încăpătoare și deține caracteristici pe măsură, cu atât mai bine. Un astfel de model este și mașina de spălat rufe Bosch WAQ28461BY, ce vine la un preț de aproximativ 2160 lei (verifică preț actualizat), un preț deloc la îndemâna oricui, dar care cu siguranță și-l justifică atât prin calitățile sale, cât și prin design.

Vorbim de un model elegant al producătorului german, ce se va potrivi într-o locuință modernă. Este complet albă, accesorizată cu argintiu pe ușa cuvei de spălare, dar și pe butoanele din panoul de control. Display-ul este de tip LCD și informează cu privire la viteza de rotație, gradele la care sunt spălate rufele, etapa de spălare și timpul rămas până la finalizarea ciclului de spălare. Un alt aspect important este acela că poate fi încorporată sub blatul mobilei de bucătărie.

Poze cu mașina de spălat rufe Bosch WAQ28461BY

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Mașina de spălat Bosch este un model cu încărcare frontală, ce atinge o viteză de rotație maximă de 1400 rpm, suficient cât să scoateți rufele perfect stoarse din cuva de spălare, fără a mi fi nevoie să așteptați zile în șir să se usuce. Capacitatea de încărcare este extrem de generoasă, atinge 8 kg, ceea ce o face ideală atât pentru familiile mai numeroase, în care se adună tot timpul rufe multe la spălare, cât și pentru cei ce își doresc o mașină de spălat rufe încăpătoare ce le permite să spele țesături mai voluminoase(ex. Pături, pilote, covorașe, etc). Cu această mașină de spălat nu va mai trebui să duceți aceste țesături la curățătorie, prin urmare veți putea face o mică economie din acest punct de vedere.

În ceea ce privește testele de eficiență, ei bine mașina de spălat nemțească le trece cu brio: încadrându-se în clasa de eficiență energetică A+++, cu un consum de 0,93kwh/program standard, clasa de eficiență la spălare A, cu un consum de 8200L/an și clasa de eficiență la centrifugare B, prin urmare veți avea rufe curate cu un consum de energie și de apă destul de mici.

Gama de programe este una bogată, ce include atât programe standard(bumbac, lână, sintetice, sport, etc)cât și programe speciale(culori închise, cămăși/bluze, delicate, țesături voluminoase).

Cuva este una special concepută dintr-un material cu fibră de sticlă și fibră de carbon, menită să reziste la temperaturi ridicate, la impact, este anticorozivă(nu necesită decalcifiere), are o durabilitate ridicată, iar nivelul de vibrații este redus atunci când mașina este pusă în funcțiune, mai exact atinge un nivel de zgomot de 57 dB la spălare și 76 dB la centrifugare(veți putea chiar să dormiți liniștiți în timp ce rufele sunt spălate).

Pe partea de funcții și siguranță, modelul Bosch este foarte bine echipat, dispune de  sistemul ce protejează copiii de accidente neplăcute, de siguranța împotriva inundațiilor, poate fi oprită în cazul în care v-ați amintit că ar mai trebui să adăugați vreo rufă la spălare, etc. De asemeni veți putea să o programați să înceapă spălarea la ora dorită. Spre exemplu, dacă vreți să fie gata o mașină de rufe până vă treziți o puteți programa să înceapă dimineața devreme sau când sunteți plecați la servici. Important este că mașina de spălat rufe va porni la ora setată și nu necesită supraveghere.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • afișaj de tip LCD,
  • clasa de eficiență energetică A+++,
  • capacitate de încărcare de 8 kg,
  • silențioasă,
  • 1400 rpm,

Contra:

  • prețul nu este tocmai la îndemâna oricui

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Bosch WAQ28461BY este mașina de spălat rufe ce și-o dorește oricine, are o viteză de rotație mare, capacitate de încărcare de 8 kg, plus că trece testele de eficiență cu brio.

User Rating: Be the first one !

Un comentariu

  1. Buna ziua.
    Stie cineva unde este fabricata ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.