Bosch WAQ2446KBY – și rufele vor fi ca noi

Mașinile de spălat sunt poate cele mai utilizate electrocasnice. Și asta pentru că ne scutesc de efort, dar de asemeni ne economisesc și mult timp. Pentru ce să pierzi timpul spălând rufele de mână, când o mașină se poate descurca atât de bine. Pentru cei ce își doresc o mașină de spălat extrem de eficientă am ales astăzi un model ce cu siguranță va fi pe placul lor, este vorba de Bosch WAQ2446KBY, ce poate fi achiziționată cu un preț de aproximativ 2300 lei (verifică preț actualizat), un preț poate nu la îndemâna oricui, dar care cu siguranță se justifică prin calitatea nemțească și totodată prin caracteristicile sale.

Din punct de vedere al designului vorbim de o mașină de spălat din gama premium, cu un aspect elegant și modern. Modelul este alb, cu accesorii argintii, reușind în felul acesta să se distingă de modelele clasice complet albe. Pe laterale mașina de spălat are și un model circular, iar în partea frontală putem observa că este echipată cu un panou de control foarte bine dotat: în centru are afișajul de tip LED, încadrat de selectorul de programe, dar și de câteva butoane ce vă vor ajuta să optimizați anumite cicluri de spălare. Pe ecranul LED veți putea urmări detalii precum, viteza de rotație, timpul rămas până la finalul ciclului de spălare, etapa de spălare și gradele la care sunt spălate rufele.

Poze cu mașina de spălat rufe Bosch WAQ2446KBY

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Mașina de spălat Hotpoint este un model cu încărcare frontală, ce atinge o viteză de rotație de maxim 1200 rpm, suficient cât să scoateți rufele foarte bine stoarse din cuvă, și să nu fiți nevoiți să așteptați prea mult ca ele să se usuce. Capacitatea de încărcare este de 7 kg, ceea ce o face ideală pentru o familie numeroasă, în care se strâng multe haine la final de săptămână. Cu siguranță nu veți avea nevoie de prea mult efort pentru a goli coșul de rufe. Potrivit testelor la care a fost supusă înainte de a ajunge pe piață, mașina de spălat Hotpoint se încadrează în clasa de eficiență energetică A++, clasa de eficiență la spălare A și clasa de eficiență la centrifugare B, ceea ce o face o bună competitoare cu modelele mult mai scumpe.

Dispune de o gamă variată și bogată de programe, între care le veți găsi pe cele clasice, de bumbac, sintetice, lână, precum și altele, program de lenjerie rufe albe, ușor de călcat, programul rapid(pentru reîmprospătarea hainelor), precum și altele.

Pe partea de funcții, mă bucur să observ că modelul încorporează sistemul de siguranță împotriva copiilor(îi va feri de accidente neplăcute), protecție împotriva inundațiilor(nu veți fi nevoiți să supravegheați mașina de spălat în timpul funcționării ei), precum și programarea întârziată(ce vă permite să plecați de acasă și să programați mașina de spălat să înceapă ciclul de spălare mult mai târziu, în felul acesta se elimină riscul ca rufele să capete acel miros de închis).

De asemeni este o mașină de spălat foarte silențioasă, și asta datorită faptului că motorul triafazat este conceput cu un sistem de suspensie ce absoarbe chiar și cele mai puternice vibrații din timpul centrifugăriii, prin urmare nu va deranja în cazul în care doriți să vă odihniți atunci când este pusă în funcțiune.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • clasa de eficiență energetică A+++,
  • afișaj de tip LED,
  • viteză de rotație de 1200 rpm,
  • capacitate de încărcare de 7 kg

Contra:

  • prețul nu este chiar la îndemâna oricui

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Bosch WAQ2446KBY îți oferă nenumărate programe de spălare, create pentru fiecare tip de țesătură, dar și pentru hainele copiilor, ce presupun o atenție deosebită.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.