Bosch WAQ20460BY – consum mic, cu rezultate excepționale

Despre Bosch cu toții știm că este una dintre cele mai cunoscute companii nemțești de pe piață, ce oferă produse foarte bine echipate din punct de vedere tehnic, cu un design absolut spectaculos. Spre exemplu, gama de mașini de spălat este extrem de interesantă și inedită din toate punctele de vedere. Modelul Bosch WAQ20460BY este extrem de apreciat de utilizatori datorită caracteristicilor ce îi asigură eficiența la spălare. Are un preț de aproximativ 1800 lei (verifică preț actualizat), e drept nu chiar pe mărimea oricărui buzunar, dar vorbim de o mașină de spălat premium ce se adresează utilizatorilor ceva mai pretențioși.

Din punct de vedere al designului mașina de spălat Bosch înfățișază o eleganță desăvârșită, ce o face să se potrivească unei locuințe moderne. Pentru a se încadra în orice decor, indiferent de nuanța mobilierului, mașina de spălat a fost concepută pe alb, cu o deschidere argintie, ce crează un contrast plăcut. În partea superioară te întâmpină un panou de control destul de bine gândit, cu un display de tip LED în centru, ce indică timpul rămas până la încheierea ciclului de spălare, etapa de spălare, viteza de rotație, precum și gradele la care sunt spălate hainele. Pe laterale are un model circular, destul de interesant ce îi conferă un aspect mult mai interesant decât observăm la modelele clasice.

Poze cu mașina de spălat Bosch WAQ20460BY

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Bosch WAQ20460BY este o mașină de spălat cu încărcare frontală, ce atinge o viteză de rotație de maxim 1000 rpm, suficient pentru ca rufele să fie perfect stoarse și să nu mai fie nevoie să stea prea mult timp pe culme pentru a se usca. Capacitatea de încărcare este de 7 kg, ceea ce înseamnă că veți putea spăla chiar și țesături mai voluminoase cum ar fi gecile sau costumele de ski.

În urma testelor de eficiență, mașina de spălat a fost încadrată în clasa energetică A+++, cu un consum de numai 1,05 kwh, în clasa de spălare A, cu un consum de 42 L/program și în clasa de centrifugare C. Prin urmare nu influențează foarte tare factura la energia electrică, astfel că putem spune că vorbim de un model nu doar eficient, ci și econom. În sprijinul acestei afirmații vine și tehnologia Green Technology Inside, încorporată de Bosch pentru durabilitate, eficiență și transparență în ceea ce privește resursele și energia.

Numără 15 programe de spălare, de la cele standard, bumbac, lână, sintetice, la cele mai pretențioase, spălare manuală, sport, delicate, culori închise, țesături voluminoase. Modelul Bosch vine echipat cu foarte multe funcții de protecție, astfel că nu vei avea de ce să îți faci griji, chiar dacă prin casă ai câțiva micuți năzdrăvani dornici să descopere ce face fiecare buton întâlnit.

Mașina de spălat nemțească este un model foarte silențios, ce poate fi pus în funcțiune chiar și atunci când dorim să ne odihnim. Ajunge la un nivel de centrifugare de 54 dB pe durata spălării și la 73 dB pe durata centrifugării.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • afișaj de tip LED,
  • clasa de eficiență energetică A+++,
  • capacitate de încărcare de 7 kg,
  • silențioasă

Contra:

  • aș fi preferat o viteză de rotație mai mare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Bosch WAQ20460BY este o mașină de spălat rufe cu un design elegant, dar și cu specificații interesante, ce asigură rezultate foarte bune.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.