Bosch WAE24469BY – mașina de spălat de calitate germană

Mașina de spălat ocupă un loc important în orice locuință, de calitatea acesteia depinzând și aspectul hainelor. Modelul Bosch WAE24469BY se remarcă printr-o serie întreagă de dotări performante certificate prin care asigură o spălare extrem de eficientă. Modelul Bosch poate fi găsit la prețul de aproximativ 1900 lei (verifică preț actualizat ), iar ratele pentru acesta încep de la 65 de lei. Punctele forte ale mașinii sunt tehnologiile performante, numărul mare de programe de spălare și consumul extrem de redus. Punctul ceva mai slab este reprezentat de capacitatea mai mică de spălare. Per ansamblu, însă, modelul este unul foarte atractiv.

Mașina de spălat poate fi găsită și în oferta magazinului Flanco.

Designul acestuia este unul simplu, fiind disponibil pe alb și având un aspect standard. Încărcarea se face frontal, iar hubloul este argintiu. Panoul de control este foarte animat, fiind plin de butoane și pictograme și beneficiind și de un ecran LCD de dimensiuni generoase.  Programarea este astfel foarte intuitivă. Dimensiunile sunt de 84.8 x 60 x 59 cm, modelul încadrându-se perfect în orice spațiu și putând fi încorporat chiar și în mobilierul de bucătărie.

Poze cu mașina de spălat rufe Bosch WAE24469BY

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Mașina are o capacitate de încărcare de 7 kg, aceasta fiind destul de mare pentru a face față hainelor întregii familii. Pentru familiile mai numeroase ar putea fi necesare totuși mai multe cicluri de spălare. Tamburul este alcătuit din inox și are un volum de 55 de litri.

La nivel tehnic, modelul are o viteză de centrifugare de 1200 de rotații pe minut, fiind destul de puternic. În același timp, modelul este unul foarte silențios, având un nivel de zgomot la spălare de 59 dB și de 76 dB la centrifugare.

Bosch WAE24469BY se remarcă în primul rând prin sistemul 3D AquaTronic care asigură o spălare eficientă. Sistemul Vario Perfect oferă posibilitatea alegerii unui program mai rapid cu până la 65%, sau mai eficient energetic cu până la 50% prin intermediul opțiunilor SpeedPerfect sau EcoPerfect. În același timp, mașina beneficiază de un consum de apă redus datorită sistemului de detectare automată a încărcăturii în 2 trepte. Nu în ultimul rând, certificarea ECARF pentru programul AllergyPlus asigură faptul că spălarea îndepărtează cu succes alergenii, modelul fiind potrivit pentru persoanele sensibile.

Modelul oferă numeroase programe de spălare, pe lângă cele pentru anumite tipuri de materiale sau culori fiind disponibile unele pentru spălare manuală, pentru spălarea hainelor de sport sau pentru antișifonare. În același timp există un program pentru spălare rapidă care termină ciclul în doar 15 minute.

Mașina de spălat mai este dotată cu senzori speciali de detectare a spumei reziduale și beneficiază de control electronic al balansului. Mai sunt disponibile un dispozitiv pentru folosirea detergentului lichid și un indicator de supradozare de detergent, util pentru economisire. Nu în ultimul rând, finalul unui ciclu de spălare este semnalizat acustic.

Printre funcțiile de protecție ale modelului se numără cea pentru siguranța copiilor și cea de protecție împotriva inundațiilor. Ambele pot fi activate prin simpla apăsare a unui buton.

Unul dintre cele mai atractive aspecte ale mașinii este eficiența energetică. Modelul se încadrează în clasa de eficiență A+++ și în clasa A de spălare. Consmul mediu anual este de doar 165 kWh, iar cel pentru o spălare este de 0.71 kWh. Consumul mediu anual de apă este de 10686 de litri.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design plăcut,
  • afișaj LCD,
  • capacitate de încărcare de 7 kg,
  • clasa de eficiență energetică A+++

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Bosch WAE24469BY este o mașină de spălat ce se bucură de un design modern, dar și de dotări pe măsura celui mai pretențios utilizator.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.