Bosch WAE24467BY – calitatea nemțească își spune cuvântul

Fiindcă mașina de spălat a început să îmi cam facă probleme de ceva timp, m-am decis în sfârșit să o schimb. Răsfoind oferta celor de la Emag am dat peste modelul Bosch WAE24467BY. Are un preț de aproximativ 1900 lei (verifică preț actualizatși deși poate părea cam piperat m-a atras faptul că este o mașină de spălat eficientă și totodată economă.

Din punct de vedere al designului calitatea nemțească își spune cuvântul, finisajele bine realizate confirmă atenția cu care este realizată mașina de spălat. Eleganța sa o vor face să se încadreze într-o locuință modernă și rafinată. Este realizată pe alb, ceea ce înseamnă că se va potrivi atât în bucătărie cât și în baie, indiferent de culoarea mobilierului. Ușa cuvei de spălare este realizată pe argintiu, astfel că se crează un contrast plăcut, evidențiindu-i frumusețea mult mai mult. Modelul Bosch este accesorizat cu un panou de control bine gândit, astfel încât să poată fi folosit cu ușurință chiar și de către cei mai puțin experimentați într-ale tehnologiei. Mai exact se poate observa sertarul pentru detergent în partea stângă, în centru este display-ul LED înconjurat de câteva butoane cu ajutorul cărora veți face selecțiile potrivite, iar în partea dreaptă apare selectorul de programe.

Poze cu mașina de spălat Bosch WAE24467BY

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

În general mașinile cu încărcare frontală sunt ușor de încorporat sub blatul mobilei de bucătărie, fapt pentru care și marea majoritate optăm pentru ele. În această categorie se încadrează și mașina de spălat Bosch WAE24467BY. Are o capacitate de încărcare destul de mare, de aproximativ 7 kg, ceea ce o face să fie potrivită pentru o familie numeroasă sau de ce nu pentru cei ce s-au săturat să ducă la curățătorie orice haină mai voluminoasă.

Viteza de rotație ajunge la maxim 1200 rpm, adică veți scoate rufele perfect stoarse din cuvă, iar timpul alocat uscării lor, va fi destul de mic. Bineînțeles că puteți selecta și o viteză de centrifugare mai mică, în special în cazul rufelor mai pretențioase este absolut necesar acest lucru.

În ceea ce privește eficiența energetică, mașina de spălat se încadrează în clasa A+++, ce presupune un consum mai mic cu 30% față de modelele clasice, prin urmare și o factură mai mică la Electrica. Consumul de apă se ridică la aproximativ 10686/an, deci chiar și aici veți avea o factură decentă.

Are 15 programe de spălare, suficiente pentru a acoperi cam orice tip de țesătură. Vei găsi aici de la programele clasice întâlnite la mai toate mașinile de spălat(bumbac, lână, sintetice, etc), la programe speciale, concepute pentru materiale ce necesită o atenție deosebită atunci când trebuiesc spălate(program de mătase, spălare manuală, etc).

Dacă ai prin casă un pitic năzdrăvan, nu ai de ce să îți faci probleme cum că s-ar putea accidenta din greșeală. Mașina de spălat Bosch vine echipată cu sistemul de siguranță împotriva copiilor, ce vă scutește de momente neplăcute.

Nivelul de zgomot atins de mașina de spălat este de 59 dB pe parcursul spălării și de 76 dB în timpul centrifugării, astfel că puteți chiar să vă relaxați cât timp ea își face treaba, nu o să vă deranjeze.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • afișaj de tip LED,
  • clasa de eficiență energetică A+++,
  • capacitate de încărcare de 7 kg,
  • viteza de rotație de 1200 rpm

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Bosch WAE24467BY este o mașină de spălat extrem de eficientă, ce are grijă ca rufele să fie în perfectă stare chiar și după foarte multe spălări.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.