Bosch WAE20369BY – mașina de spălat de clasă A+++

Deși multe persoane nu verifică și eficiența energetică atunci când cumpără un aparat electrocasnic, acest aspect se dovedește a fi foarte important pe termen lung datorită economisirii. Cu mașina de spălat Bosch WAE20369BY, nu mai trebuie să îți faci griji pentru facturi sau să speli mai rar, întrucât mașina beneficiază de unul dintre cele mai bune sisteme de eficiență energetică. Prețul săueste de aproximativ 1750 lei (verifică preț actualizat), un preț nu atât de mare dacă luăm în considerare calitățile sale. Deși are o capacitate de încărcare mică, mașina compensează prin nivelul foarte ridicat de eficiență energetică și printr-o serie variată de programe de spălare.

Mașina de spălat poate fi găsită și în oferta magazinului Altex.

Designul mașinii este unul simplu, aceasta fiind disponibilă pe alb și având aspect clasic. Încărcarea se face frontal, iar hubloul are un diametru de 30 de cm și o deschidere generoasă de 180 de grade. Mânerul hubloului este argintiu. Panoul de control pare ușor aglomerat de butoane și de programe. Acesta este prevăzut cu taste touch control pentru mai multă ușurință în selectarea programelor. Pentru selectarea temperaturii există un buton rotativ înconjurat de indicații pentru potrivirea temperaturii cu tipuri de materiale. Există, de asemenea, un ecran de afişaj pentru stadiul programului, timpul de spălare rămas şi programarea întârziată. Dimensiunile mașinii sunt de 84.8 x 60 x 59 cm, fiind potrivită atât pentru băi, cât și pentru holuri sau bucătării.

Poze cu mașina de spălat Bosch WAE20369BY

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Mașina are o capacitate de încărcare de 7 kg, asigurând astfel spălarea pentru destul de multe haine. Pentru familiile mai numeroase ar putea fi necesare, totuși, mai multe cicluri de spălare. Tamburul este alcătuit din inox și are o capacitate de 55 de litri.

La nivel tehnic, mașina este puternică, având o viteză de centrifugare de 1000 de rotații pe minut, suficient încât rufele să fie foarte bine stoarse. În același timp, mașina este una foarte silențioasă, având un nivel de zgomot la spălare de 58 dB și de 74 dB la centrifugare.

Bosch WAE20369BY se remarcă prin sistemul 3D AquaTronic care asigură o spălare eficientă. O opțiune atractivă este VarioPerfect, care oferă la rândul său variantele SpeedPerfect sau EcoPerfect. Acestea spală mai rapid cu până la 65 %, respectiv mai eficient energetic cu până la 50 %. Pe lângă programele clasice, mașina beneficiază de o serie de programe speciale precum Rapid, care termină un ciclu în doar 15 minute, Jeans, Rapid/Mix, Lână, Spălare manuală, Delicate, Mătase 30.

Mașina de spălat este prevăzută cu funcții de detectare a spumei reziduale și beneficiază de control electronic al balansului. În același timp, mașina beneficiază de un dispozitiv pentru utilizarea de detergent lichid și un indicator de supradozare de detergent. Finalul unui ciclu de spălare este semnalizat acustic.

Nu în ultimul rând, mașina de spălat este dotată cu o serie de funcții de protecție. Una dintre acestea este cea pentru siguranța copiilor, o funcție care blochează panoul de control și hubloul. De asemenea, mașina are o funcție de protecție împotriva inundațiilor.

Punctul forte al mașinii este eficiența energetică. Aceasta se încadrează în clasa de eficiență A+++ și în clasa A de spălare. Consmul mediu anual este de doar 165 kWh, iar cel pentru o spălare este de 0.71 kWh. Consumul mediu anual de apă este de 10686 de litri.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design modern,
  • afișaj de tip LCD,
  • capacitate de încărcare de 7 kg,
  • eficiență energetică A+++

Contra:

  • viteza de centrifugare putea fi ceva mai mare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Pentru cei ce se gândesc la o mașină de spălat cu o eficiență ridicată, Bosch WAE20369BY ar putea fi o variantă demnă de luat în considerare.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.