Bosch WAE20367BY – pentru a economisi energia

Mașinile de spălat rufe au devenit o necesitate pentru fiecare cămin. Și asta datorită timpului economisit și totodată datorită rezultatelor spectaculoase în ceea ce privește spălarea țesăturilor. Sunt de părere că anumite activități pot fi ușurate extraordinar de mult și fiindcă timpul oricum nu este suficient pentru toate planurile setate, cel mai bine este să ne echipăm corespunzător cu electricele, electronicele sau gadgeturile create special pentru a ne face viața mai ușoară și totodată mai frumoasă. Una dintre mașinile de spălat rufe care mie mi s-a părut interesantă pot spune că este modelul Bosch WAE20367BY. Are un preț de aproximativ 1850 lei (verifică preț actualizatși asigură rezultate ireproșabile când vine vorba de întreținerea țesăturilor.

Ca și design, avem de-a face cu un model modern, ce atrage prin eleganță și finețe. Complet alb, se va încadra atât într-o bucătărie sau o baie colorată, cât și într-un decor mai sobru. Deschiderea face notă discordantă cu nuanța mașinii de spălat, evidențiindu-se printr-un argintiu destul de plăcut. Deasupra te întâmpină prietenos panoul de control accesorizat de butoane, selectorul de programe, dar și de un display de tip LCD, ceva mai micuț, dar care îți va indica toate detaliile referitoare la ciclul de spălare(timp rămas, gradele la care se spală rufele, terminare program, precum și viteza de stoarcere), prin urmare vei avea sub control fiecare acțiune.

Poze cu mașina de spălat Bosch WAE20367BY

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Bosch WAE20367BY este o mașină de spălat ce suportă o încărcare frontală. Capacitatea sa ajunge la un nivel de 7 kg, aspect ce îi permite utilizatorului să termine destul de repede de spălat chiar și o cantitate mai mare de rufe, dar totodată are posibilitatea de a spăla țesăturile mai voluminoase, cum sunt gecile de iarnă sau pilotele. În cazul în care ai o familie numeroasă spălatul rufelor va fi floare la ureche de acum încolo.

Viteza de centrifugare ajunge la 1000 rpm, într-adevăr nu este maximul întâlnit la o mașină de spălat, dar cu siguranță pot spune că este suficient pentru ca rufele tale să nu mai necesite mult timp pentru uscare. Ca și performanțe, mașina de spălat se înscrie în clasa A+++ pentru energia electrică, cu un consum de 0,75 kwh(cu 30% mai mic față de un model convențional), clasa A pentru spălare, cu un consum anual de apă de 10686 L și clasa C pentru centrifugare. De aici orice utilizator poate trage concluzia că discutăm despre un model ce asigură performanțe extraordinare la spălare, fără să simțim cum facturile încep a ne compleși.

Programele de spălare au grijă să acopere toată gama de țesături, pentru ca acestea să fie tratate corespunzător și durata de viață să li se prelungească. Așa că vei găsi aici atât programele standard: bumbac și lână, precum și cele opționale: jeans, mătase, spălare manuală, delicate, antișifonare, etc.

La capitolul funcții și siguranță, mașina de spălat Bosch vine echipată corespunzător pentru ca tu să pleci liniștită de acasă, iar ea să își vadă de treabă. Astfel că vei găsi funcția de programare întârziată, protecția împotriva inundațiilor, precum și altele ce îți vor fi de folos.

Nu este nici pe departe un model zgomotos, mai exact atinge 58 dB în timpul spălării și 74 dB în timpul centrifugării, astfel încât vei putea trage un pui de somn cât timp mașina de spălat își face treaba.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • afișaj de tip LCD,
  • clasa de eficiență energetică A+++,
  • capacitate de încărcare de 7 kg,
  • consum foarte mic de energie

Contra:

  • viteza de centrifugare putea fi ceva mai mare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Bosch WAE20367BY este o mașină de spălat bine echipată, din punct de vedere tehnic, iar în ceea ce privește designul, impresionează prin rafinament și bun gust.

User Rating: 5 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.