Bosch WAB24262BY – se încadrează în clasa A+++

Cauți o mașină de spălat eficientă, care să aibă grijă de fiecare țesătură în parte? Atunci cu siguranță modelul Bosch WAB24262BY ți se va potrivi ca o mânușă. O vei găsi la un preț de aproximativ 1900 lei (verifică preț actualizat), un preț nu foarte mic, dar care cu siguranță și-l merită pe deplin.

Modelul Bosch dispune de un design elegant și foarte rafinat, astfel că se va încadra într-o locuință modernă, amenajată cu stil. Ca și restul de 90 % de modele și acesta este realizat tot pe alb, dar acest aspect nu îl văd ca pe un inconvenient, ci mai degrabă ca pe un plus. Se va potrivi oricărui tip de mobilier, indiferent de model sau de nuanța sa.

După cum poți observa în partea superioară te întâmpină un panou de control prietenos, ce pare destul de ușor de folosit, chiar dacă nu te înțelegi atât de bine cu tehnologia. În centru este situat un display de tip LED, ce are grijă să te țină la curent cu toate detaliile referitoare la ciclul de spălare(gradele la care sunt spălate rufele, viteza de rotație, etapa de spălare, dar și timpul rămas până la terminarea ciclului de spălare).

Poze cu mașina de spălat Bosch WAB24262BY

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Bosch WAB24262BY este un model în care încărcarea se face frontal, astfel că o vei putea încorpora chiar și sub blatul mobilei de bucătărie. Viteza de centrifugare atinsă este de 1000 rpm, suficient încât să stoarcă rufele destul de bine, astfel că le vei strânge destul de repede de pe culme pentru a le așeza în dulap.

Capacitatea de încărcare este suficient de generoasă, ajunge la 7 kg, ceea ce îți permite să speli chiar și țesăturile mai voluminoase. Așa că de acum nu va mai trebui să duci gecile la curățătorie, le vei putea spăla chiar la tine acasă.

Specialiștii încadrează mașina de spălat Bosch în clasa de eficiență energetică A+++, cu un consum extrem de mic de doar 0,75 kwh, în clasa de eficiență la spălare A, cu un consum anual de aproximativ 10686 L și în clasa de eficiență la centrifugare C. Mașina de spălat Bosch este mai economă din punct de vedere al energiei consumate cu 30% față de un model convențional, așa că vei simți eficiența sa și la buzunar atunci când vei primi factura de la Electrica.

Gama de 15 programe de spălare este mai mult decât suficientă pentru a acoperi marea majoritate a țesăturilor. Aici vei găsi nu doar programe standard(bumbac, lână, sintetice), ci și programe mai pretențioase(spălare manuală, jeans, mătase/perdele, delicate, etc.). Din câte am putut observa, producătorul german pune mare accent pe funcții și siguranță, astfel în ceea ce privește gama de mașini de spălat vei găsi modele bine echipate la acest capitol.

Nivelul de zgomot ajunge cam la 58 dB in timpul spălării și la 74 dB în timpul centrifugării, ceea ce înseamnă că vorbim de un model silențios, ce toarce puțin mai tare decât o pisicuță.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • afișaj de tip LED,
  • clasa de eficiență energetică A+++,
  • capacitate de încărcare de 6 kg,
  • viteza de rotație de 1200 rpm

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

În cazul în care ești în căutarea unei mașini de spălat eficiente, care să aibă grijă ca rufele tale să arate ca noi mai mult timp, atunci Bosch WAB24262BY ar putea fi varianta potrivită.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.