Bosch WAB24060BY – raport calitate-preț excelent

Au apus vremurile în care femeile erau nevoite să piardă timp prețios pentru a spăla rufele de mână. În momentul de față mașinile automate sunt cele ce fac treaba în locul nostru, și o fac mult mai bine, mult mai repede și mult mai eficient. De ce să pierdem timpul care este atât de prețios, când putem să profităm de fiecare clipă în compania celor dragi sau desfășurând activități utile? De aceea am ales ca astăzi să discutăm despre mașina de spălat rufe Bosch WAB24060BY, un model eficient, ce poate fi achiziționat cu un preț de aproximativ 1300 lei (verifică preț actualizat).

Din punct de vedere al designului, observăm un model destul de simplu, cu un panou de control aerisit, are un selector de programe în partea dreaptă, iar în centru câteva butoane pentru selecțiile potrivite. Mașina de spălat este complet albă, astfel că se va potrivi oricărei încăperi, indiferent de culoarea mobilei. Încorporează și un display de tip LED, ce vă va informa cu privire la ciclurile de spălare.

Poze cu mașina de spălat Bosch WAB24060BY

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Mașina de spălat Bosch este un model cu încărcare frontală, ce ajunge până la 1200 rpm, ceea ce înseamnă că rufele nu vor mai necesita prea mult timp pentru a se usca. Capacitatea de încărcare este de 5,5 kg, ceea ce o face potrivită pentru o familie mai puțin numeroasă. Pentru familiile mici nu văd de ce ar cumpăra o mașină de spălat cu o capacitate extraordinar de mare.

În urma testelor de eficiență efectuate, mașina de spălat Bosch se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, clasa de eficiență la spălare A și clasa de eficiență la centrifugare C, de unde putem deduce faptul că asigură performanțe destul de bune, fără să încarce prea tare facturile la curent și apă. Mai exact consumul de energie pentru programul standard este de 0,87 kwh, iar consumul de apă ajunge la 8800 L/an.

Programele de spălare sunt suficiente, încât să obțineți rezultatele necesare pentru fiecare tip de țesătură în parte. În general le veți găsi pe cele mai des întâlnite la mașinile de spălat: lână, bumbac, perdele, spălare manuală, delicate, etc. Cel mai scurt program este de 30 minute, și se recomandă a fi utilizat pentru rufele foarte puțin murdare sau pentru cele ce au nevoie de o reîmprospătare.

Pe partea de funcții, mașina de spălat Bosch dispune de cele elementare: controlul electronic al balansului, sistemul de detectare de spumă, protecția împotriva inundațiilor și sistemul AquaTronic. Nu este zgomotoasă deloc, atinge 59 dB la spălare și 76 dB la centrifugare, ceea ce înseamnă că își face simțită prezența numai pe perioada stoarcerii.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • afișaj de tip LED,
  • 1200 rpm,

Contra:

  • capacitatea de încărcare nu este foarte mare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Bosch WAB24060BY este o mașină de spălat rufe destul de ieftină, ce asigură rezultatele dorite într-un timp relativ scurt, astfel că oferă un raport calitate-preț extraordinar.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.