Bosch Tassimo Vivy TAS1201 – pentru că meriți o cafea perfectă

Într-adevăr cafeaua la ibric are un gust inconfundabil, însă espressoarele vin puternic din urmă și tot mai multă lume optează pentru aromele oferite de acestea. Espressoarele automate de la Bosch ne încântă papilele gustative cu cele mai interesante preparate pe bază de cafea, prin urmare nu ai cum să nu îți dorești și tu modelul Bosch Tassimo Vivy TAS1201, mai ales când vei descoperi că are un preț de aproximativ 286 lei (verifică preț actualizat), un preț accesibil aș adăuga eu.

Din punct de vedere al designului, vorbim de un espressor cu un aspect reușit să spun așa. Este disponibil pe o nuanță de roz fucsia, ce atrage incredibil de mult. Cu siguranță se va asorta cu o bucătărie veselă, iar într-o bucătărie ceva mai sobră, va fi punctul de atracție. Nu ocupă nici mult spațiu, ceea ce înseamnă că îi veți găsi cu ușurință un colțișor în bucătărie.

Poze cu espressorul Bosch Tassimo Vivy TAS1201

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Espressorul Tassimo este un model automat, ce dezvoltă o putere de 1300 W și prepară băuturi precum: espresso, cappuccino, latte macchiato, cafea, ceai, caffe crema, ciocolată caldă și lapte cald.

Rezervorul are o capacitate de 0,7 L, suficient cât să pregătească câteva băuturi delicioase și o presiune de 3,3 bar. Principiul de funcționare este destul de simplu, mai exact funcționează cu T disc-uri, cu un cod de bare, ce conține informații referitoare la cantitatea de apă, timpul de fierbere și temperatura exactă de care este nevoie pentru o băutură delicioasă. Aparatul scanează codul de bare, după care începe prepararea băuturii.

Sistemul este foarte ușor de folosit, mai exact, se umple rezervorul, ce este detașabil, se poziționează capsula corect, după care porniți espressorul și așteptați să fie gata cafeaua pentru a o savura.

Întreținerea aparatului se face la fel de ușor, deoarece dispune de un program de curățare automată și un program de detartrare. Prin urmare să începem ziua cu o cafea interesantă, ce ne va da energie pentru întreaga zi.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • ușor de folosit
  • ușor de întreținut,
  • pregătește mai multe tipuri de cafea

Contra:

  • prețul capsulelor este cam mare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanţe
Ușurință în utilizare

Bosch Tassimo Vivy TAS1201 este un espressor ideal pentru cei ce își doresc să servească o cafea interesantă, ce poate fi comparată cu cea servită într-o cafenea.

User Rating: Be the first one !

Un comentariu

  1. As vrea sa stiu daca pentru acest tip de esspresor pot folosi orice tip de capsule sau doar cele tassimo?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.