Bosch SPV40E00EU – pentru că timpul este mult prea prețios

Vremurile în care femeile erau nevoite să desfășoare nenumărate activități au apus. În zilele noastre ele muncesc cot la cot cu bărbații, iar timpul liber sunt nevoite să îl împartă între activitățile casnice și familie. De aceea este foarte importantă echiparea locuinței cu electrocasnice eficiente, care să diminueze munca de zi cu zi, iar unul dintre aceste electrocasnice este și mașina de spălat vase Bosch SPV40E00EU, un model interesant, ce poate fi achiziționat la un preț de aproximativ 1800 lei (verifică preț actualizat). Ea poate fi încorporată în mobila de bucătărie, astfel încât va crea un aspect plăcut.

Modelul este complet alb, tocmai pentru a se potrivi oricărui tip de mobilier. Îmi place foarte mult faptul că mașina de spălat vase are un design destul de simplu, ce atrage prin eleganță și rafinament. În partea superioară a ușii se poate observa panoul de control, accesorizat cu o serie de butoane ce te vor ajuta să stabilești setările potrivite pentru fiecare ciclu de spălare, precum și un afișaj de tip LED, ce îți indică anumite detalii referitoare la ciclul de spălare.

La interior vei putea observa două sertare bine compartimentate, astfel încât vesela să fie fixată bine și să nu aveți surprize pe perioada spălării.

Poze cu mașina de spălat vase Bosch SPV40E00EU

Bosch SPV40E00EU

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Mașina de spălat vase Bosch SPV40E00EU are o capacitate de a spăla 9 seturi de vase, suficient de spațioasă chiar și pentru o familie mai numeroasă, astfel încât de acum veți putea găti fără să mai pierdeți timpul cu spălatul vaselor ulterior și de asemeni nici după terminarea mesei nu vei mai avea surpriza să constați că s-a umplu chiuveta de vase.

Are 4 programe de spălare: normal, la 65°C, intensiv, la 70°C, rapid, la 45°C și Eco la 50°C, astfel că le veți putea adapta oricărui tip de murdărie, dar și oricărui tip de vas. Nici măcar în privința veselei mai fragilă nu va trebui să vă faceți griji, mașina de spălat vase dispunând de un sistem de protecție a paharelor, astfel încât să nu se deterioreze în vreun fel atunci când sunt spălate.

Potrivit testelor de eficiență, modelul Bosch se încadrează în clasa A, atât la eficiența electrică, cât și la spălare sau la uscare, ceea ce înseamnă un consum destul de mic pe toate părțile. Mai exact consumă 1,3 kwh/ program sau 249 kW/an și 14 L apă/ciclu sau 3640 L/an. Nu este nici un model prea zgomotos, atinge numai 52 dB în timpul spălării, ceea ce înseamnă că puteți să vă odihniți, în timp ce vasele sunt spălate. De acum este atât de ușor să speli vasele, încât uneori mă întreb cum de am trăit atâta timp fără un astfel de aparat electrocasnic.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • afișaj de tip LCD,
  • clasa de eficiență energetică A++,
  • capacitate de 14 seturi,
  • 11 programe,
  • programare întârziată

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Atunci când îți dorești să economisești timpul la maxim, cu siguranță mașina de spălat vase Bosch SPV40E00EU este absolut indispensabilă din locuința ta.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.