Bosch SPS69T38EU – mașina de spălat vase slim din inox

Pentru cei care își doresc o mașină de spălat vase, dar au la dispoziție un spațiu mic pentru poziționarea acesteia, producătorii s-au gândit să introducă pe piață modele slim care să păstreze în același timp o capacitate decentă de încărcare și dotări performante. Un astfel de model este și Bosch SPS69T38EU. Modelul Bosch poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 2600 lei (verifică preț actualizat ). Mașina are un raport calitate-preț foarte bun și are, în plus, avantajul unui design îngust care o face ușor de încadrat în orice spațiu. Deși prețul este unul destul de mare, avantajele oferite compensează pe deplin pentru acest aspect.

Mașina de spălat poate fi găsită și în oferta magazinului Altex.

Mașina de spălat vase germană are un design modern și elegant. Se remarcă, în primul rând, carcasa de inox și afișajul electronic. Inoxul este dotat cu un strat special anti-amprentă, astfel încât ușa să nu păstreze urme de degete pe suprafața sa și să permită o curățare ușoară. Panoul de control este electronic și are un ecran LED. Acesta asigură o economie de butoane și permite o setare mai ușoară a programelor. Mașina are dimensiunile de 84.5 x 45 x 60 cm, putând fi încadrată ușor chiar și în spațiile înguste.

Poze cu mașina de spălat vase Bosch SPS69T38EU

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Mașina este organizată pe 2 sertare din sârmă care inspiră calitatea. Sertarul superior are 3 suporturi pliabile pentru farfurii și este reglabil pe înălțime. Cele două sertare beneficiază de compartimentare flexibilă. Există, în același timp, coșuri speciale pentru tacâmuri și cești, iar sitele beneficiază de sisteme de autocurățare.

Mașina are o capacitate de spălare de 10 seturi, o capacitate destul de mare pentru dimensiunile mașinii. În mașină poate fi spălat orice tip de vase, de la farfurii până la oale, tigăi, pahare, cești etc. Pentru pahare există un sistem special de protecție.

Mașina de spălat vase are 6 programe și o opțiune specială pentru încărcarea la jumătate, utilă pentru situațiile în care sunt puține vase de spălat.

Printre programele disponibile se numără unul intensiv recomandat pentru spălarea vaselor cu grad ridicat de murdărie, unul rapid care funcționează la o temperatură de 45 de grade, unul automat recomandat pentru spălarea vaselor cu grad mediu de murdărie și unul Eco/Bio pentru o spălare cu un consum redus de resurse. Este disponibil, în plus, și un program de prespălare.

Bosch SPS69T38EU mai beneficiază de o serie de funcții pentru protecția împotriva inundațiilor și pentru siguranța copiilor.

La nivel tehnic, mașina este dotată cu un număr remarcabil de senzori performanți. Dintre aceștia, remarcăm senzorii pentru dozarea detergentului astfel încât utilizatorul să fie asistat la încărcare pentru a folosi exact cât este necesar, fără să se facă risipă. Mașina va afișa până și nivelul de încărcare cu vase. Apoi, există o serie de senzori pentru ajustarea temperaturii și nivelului apei în funcție de gradul de murdărie al vaselor și de cantitatea acestora. Un aspect important este acela că mașina permite spălarea prin alternare și regenerarea sării de dedurizare. Mașina are 5 niveluri de temperatură.

La nivelul consumului, mașina se încadrează în clasa de eficiență energetică A++.  Consumul anual de energie este de doar 211 kWh, iar cel de apă este de 2520 litri.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design plăcut,
  • clasa A++,
  • capacitate de 10 seturi,
  • afișaj LCD,
  • silențioasă

Contra:

  • prețul destul de piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Bosch SPS69T38EU este o mașină de spălat vase foarte bine dotată, ce te va scuti de timp pierdut, dar și de energie irosită cu spălarea vaselor.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.