Bosch SPS53E18EU – oferă posibilitatea încărcării la jumătate

De ce să pierzi timpul cu spălatul vaselor, când poți profita doar de partea frumoasă a gătitului? Cu o mașină de spălat vasele, îți poți vedea liniștit de alte activități, fără grija că trebuie să te lupți cu un munte de vase după fiecare masă. Un model eficient este Bosch SPS53E18EU, ce poate fi găsit în oferta magazinului eMAG, la un preț de aproximativ 2199 lei(verifică preț actualizat). Prețul este ușor piperat, însă vorbim de un brand cu un istoric extraordinar în ceea ce privește producția de electrocasnice.

Mașina de spălat vase poate fi găsită și în oferta magazinelor Flanco, Cel și Altex.

În ceea ce privește designul, mașina de spălat vase este extrem de elegantă, cu un body realizat din inox, reușește să creeze un impact plăcut din prima clipă. Panoul de control se regăsește în partea superioară, deasupra deschiderii și este destul de aerisit.Vine dotat cu un display de tip LCD(indică timpul rămas) și câteva butoane, astfel că pare destul de ușor de utilizat, chiar și de către cei mai puțin familiarizați cu tehnologia. Dimensiunile sale sunt de 84,5 x 45 x 60 cm, ceea ce înseamnă că nu îți va ocupa prea mult spațiu în bucătărie.

Poze cu Bosch SPS53E18EU

Bosch SPS53E18EU

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Modelul Bosch are o capacitate de încărcare de 9 seturi, suficient chiar și pentru o familie mai numeroasă. Un set este format dintr-o farfurie întinsă, una adâncă, o farfurie pentru desert, un set de tacâmuri, o cană și un pahar.

Se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, cu un consum de 0,78 kW/ciclu de spălare, ceea ce ar însemna un cost de aproximativ 0,5 lei/ciclu. În ceea ce privește consumul de apă, acesta ajunge la 9,5 l/ ciclu. Cu siguranță dacă ai spăla manual o cantitate de vase atât de mare, s-ar consuma mult mai multă apă.

Mașina de spălat încorporează 5 programe de spălare, suficiente încât să poți spăla eficient atât vasele cu un grad mare de murdărie, cât și cele ce necesită mai mult o clătire.

Una dintre opțiunile interesante ale acestui model, ar fi aceea de încărcare la jumătate, ceea ce înseamnă că nu vei fi nevoit să aștepți ca mașina să fie plină pentru a o pune la treabă. În felul acesta vei economisi atât apă, cât și timp. Datorită AquaSensor, vasele tale vor străluci de fiecare dată. Se evaluează procesul de clătire, pentru a se evalua dacă trebuie continuat sau nu.

Nivelul de zgomot atins este de doar 46 dB, fiind un model destul de silențios, ce nu deranjează atunci când este pus la treabă.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • Clasa energetică A+,
  • Silențioasă,
  • Consumul de apă este mic,
  • Design modern

Contra:

  • Deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 9.6
Design - 9.4
Performanțe - 9.1

9.4

O alegere inspirată

Bosch SPS53E18EU este o mașină de spălat vase elegantă, de dimensiuni mici, ce are o capacitate de 9 seturi, cu posibilitatea încărcării la jumătate.

Vezi detalii
User Rating: 3.08 ( 2 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.