Bosch SPS53E08EU – mașina de spălat vase ultra performantă

Produsele germane sunt renumite pentru calitatea și gradul de durabilitate ridicat, iar Bosch are numele asigurat pe lista producătorilor germani de încredere. În seria acestora de mașini de spălat vase se face remarcat modelul Bosch SPS53E08EU, un model cu dotări dintre cele mai performante. Mașina de spălat vase poate fi găsită în magazine la prețul de aproximativ 1850 lei (verifică preț actualizat). Dacă avem în vedere designul de calitate, tehnologiile și senzorii performanți, numărul mare de programe și consumul redus, prețul este unul decent. Deși capacitatea de spălare putea fi mai mare, mașina își merită cu siguranță investiția.

Mașina de spălat vase poate fi găsită și în oferta magazinului Altex.

Designul mașinii de spălat vase se distinge prin faptul că este realizat din inox și are afișaj LED. Aspectul general al mașinii este unul modern. Interfața cu utilizatorul este simplificată, acesta având la dispoziție câteva butoane, dintre care unul rotativ. Ecranul LED face totul mult mai ușor, pictogramele având un rol important în acest sens. Mașina are dimensiunile de 84.5 x 45 x 60 cm, ocupând aproximativ la fel de mult loc ca o mașină de spălat haine. Suprafața mașinii este dotată cu un strat antiamprentă, așa că nu vor rămâne urme de degete.

Poze cu mașina de spălat vase Bosch SPS53E08EU

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Mașina este organizată în 2 compartimente, respectiv 2 coșuri de sârmă prevăzute cu suporturi pentru vase și mânere pentru a facilita scoaterea în exterior. Prin sistemul Rackmatic coșurile pot fi ajustate pe înălțime, permițând organizarea vaselor după necesitate. Capacitatea de spălare este de 9 seturi.

Utilizatorul are la dispoziție un număr de 9 programe de spălare care acoperă mai toate situațiile din bucătărie. Dintre programe amintim programul de prespălare, programul pentru încărcare la jumătate, cel intensiv, cel rapid și cel Bio/Eco.

Indicatorul electronic afișează timpul rămas, nivelul de sare și chiar și nivelul de umplere cu vase. Este disponibilă, în același timp, și programarea întârziată cu până la 24 de ore.

La nivel tehnic, Bosch SPS53E08EU este dotată cu o întreagă serie de tehnologii la baza cărora stau senzori performanți. Un prim sistem este Aqua Sensor. Acesta controlează permanent gradul de curățare al vaselor și ajustează nivelul de apă, de temperatură și timpul de spălare în funcție de acesta.

O altă tehnologie este VarioSpeed. Aceasta reduce timpul de spălare chiar și până la 50%, păstrând în schimb randamentul. De altfel, mașina se încadrează în clasa de eficiență A atât în ceea ce privește spălarea, cât și în ceea ce privește uscarea.

Datorită funcției Detergent Automation Dosage Assist, consumul de detergent va fi întotdeauna unul redus, fără a se face risipă, totul datorită senzorilor. Nu în ultimul rând, prin funcția AquaStop, mașina este asigurată împotriva inundațiilor atât în timpul funcționării, cât și în timp de repaos.

La nivelul consumului, mașina de spălat vase se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, având prin urmare un consum redus. Consumul pentru un ciclu de spălare este de doar 0.78 kWh, iar cel anual este de 220 kW. În ceea ce privește consumul de apă, nivelul acestuia pentru un ciclu este de 9 litri, iar cel anual este de 2520 litri.

Nivelul de zgomot este de doar 46 dB, mașina fiind una silențioasă.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • silențioasă
  • clasa de eficiență energetică A+,
  • afișaj de tip LED

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanță

Bosch SPS53E08EU este o mașină de spălat vase cu un aspect elegant, dar și cu o mulțime de funcții, ce te va ajuta de fiecare dată să ai vasele impecabile.

User Rating: 5 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.