Bosch SPS50E02EU – mașina de spălat vase slim cu afișaj LCD

Calitatea germană este renumită la nivel internațional, produsele nemțești fiind cele mai fiabile. Producătorul Bosch este, la rândul său, renumit pe piața electrocasnicelor, oferind modele atractive atât din punctul de vedere al performanței, cât și din punctul de vedere al calității materialelor. Pe piața de mașini de spălat vase, Bosch are o întreagă serie de modele pentru toate bucătăriile. Modelul Bosch SPS50E02EU face parte din seria slim și oferă o sumedenie de argumente de achiziție. Are un preț de aproximativ 2000 lei (verifică preț actualizat ). Punctele forte ale mașinii sunt tehnologiile performante și consumul redus.  Vasele vor fi, astfel, mereu curate și în igienă perfectă. Punctul ceva mai slab este reprezentat de capacitatea de spălare, dar aceasta este adaptată designului slim. În general, mașina este o alegere foarte bună.

Modelul poate fi găsit și în găsită și în oferta magazinelor Flanco și Altex.

Designul mașinii de spălat este unul simplu și calitativ. Mașina are o carcasă albă imaculată, iar panoul de control este gândit astfel încât să facă munca utilizatorului cât mai ușoară. Pentru aceasta panoul a fost dotat cu un ecran LCD și pictograme, iar numărul de butoane a fost redus la 4. Ușa are mâner orizontal încorporat, iar capacul superior este detașabil. Dimensiunile mașinii sunt de 85 x 45 x 60 cm, aceasta putând fi cu ușurință încadrată în mobila de bucătărie.

Poze cu mașina de spălat vase Bosch SPS50E02EU

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

În interior mașina are 2 sertare din sârmă. Sertarul superior este reglabil pe înălțime și are suporturi speciale pentru cești și pentru pahare. Sertarul inferior beneficiază de sistemul Vario, putând fi compartimentat în mod personalizat în funcție de vasele pentru spălat de la fiecare program. Cuva este alcătuită din inox și este prevăzută cu o garanție de 10 ani împotriva ruginirii.

Mașina are o capacitate de spălare de 9 seturi, fiind potrivită pentru familiile medii. Mașina are 5 programe de spălare și o funcție specială pentru încărcarea la jumătate. Este de remarcat faptul că mașina permite și programarea întârziată cu până la 24 de ore.

Programele de spălare includ unul intensiv care spală la o temperatură de 70 de grade și care este potrivit pentru vasele cu un grad ridicat de murdărie, unul automat care spală la temperaturi de 45-65 de grade, potrivit pentru spălarea zilnică a vaselor cu un grad mediu de murdărie, unul Eco pentru spălarea la un consum redus de energie și de apă, unul rapid care spală vasele în doar 30 de minute și unul pentru prespălare.

La nivel tehnic, mașina se remarcă, în primul rând, prin tehnologiile de spălare prin alternare. Mașina are 4 nivele de temperatură și 5 nivele de pulverizare a apei.

Bosch SPS50E02EU este dotată cu senzori care detectează gradul de murdărie a vaselor și setează automat durata de spălare, consumul și temperatura, pentru rezultate optime. Mașina beneficiază și de senzori pentru încărcare, așa că va anunța utilizatorul atunci când este supraîncărcată. În același timp, mașina beneficiază de senzori de dozaj al detergentului, contribuind la economisirea pe termen lung prin evitarea risipei de detergent.

În același timp, mașina beneficiază de un circuit electronic de regenerare a sării de dedurizare și de indicator electronic pentru reumplerea cu sare.

Mașina se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, având un consum mic. Consumul anual de energie este de doar 220 kW, iar cel de apă este de 2520 de litri.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design plăcut,
  • clasa A+,
  • afișaj LCD,
  • silențioasă

Contra:

  • prețul destul de piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Bosch SPS50E02EU este o mașină de spălat vase ce încorporează nenumărate funcții și tehnologii, ce vor avea grijă să îți curețe orice tip de murdărie de pe vase.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.