Bosch SPS40E22EU – mașina de spălat vase pentru spații mici

Brandul german Bosch se remarcă pe piața de mașini de spălat vase prin modele de calitate adaptate diferitelor tipuri de utilizatori și nevoilor acestora. Modelul Bosch SPS40E22EU este unul gândit special pentru utilizatorii care au un spațiu mic la dispoziție și își doresc o mașină care să se încadreze perfect și să fie, în același timp, performant și accesibil. Prețul său este de aproximativ 1800 lei (verifică preț actualizat ). Pentru cei ce doresc să cumpere mașina în rate, acestea pornesc din jurul sumei de 62 lei. Raportul calitate-preț este unul bun, mașina remarcându-se prin tehnologiile performante și consumul mic de energie și fiind potrivită pentru spațiile mici.

Mașina de spălat poate fi găsită și în oferta magazinelor Flanco și Altex.

Mașina de spălat are un design simplu, carcasa fiind în totalitate albă și fără elemente de decor. Panoul de control este și el simplu, având puține butoane. Setarea programelor este, astfel, foarte intuitivă și ușoară. Mașina are control electronic. Modelul are dimensiunile de 84.5 x 45 x 60 cm, fiind foarte îngustă și ocupând puțin loc. Mașina poate fi încorporată ușor în mobila de bucătărie.

Poze cu mașina de spălat vase Bosch SPS40E22EU

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

La interior mașina cuprinde 2 compartimente din sârmă. Coșul inferior este organizat după sistemul Vario, putând fi personalizat în funcție de tipurile de vase ce trebuie spălate. Coșul superior are suporturi speciale pentru cești și pentru pahare. Cuva este alcătuită din inox și este prevăzută cu o garanție de 15 ani împotriva ruginirii.

Mașina are o capacitate de spălare de 9 seturi, o capacitate medie prin care face față cu ușurință veselei pentru întreaga familie. Mașina are disponibile 4 programe de spălare și o funcție specială pentru încărcarea la jumătate. Funcția este utilă pentru momentele în care există puține vase de spălat, nemaifiind nevoie să se aștepte până se strâng mai multe. Timpul standard de spălare este de 130 de minute.

Programele de spălare includ un program intensiv recomandat pentru spălarea vaselor cu grad ridicat de murdărie la o temperatură de 75 de grade, unul rapid de doar 30 de minute, unul normal pentru spălarea zilnică a vaselor cu un grad mediu de murdărie și unul Eco/Bio pentru o spălare la un nivel redus de resurse.

La nivel tehnic se remarcă faptul că mașina de spălat vase este dotată cu o serie întreagă de senzori care să asigure o spălare rapidă și eficientă. Există, astfel, senzorii Dosage Assist care oferă asistență la dozarea detergentului astfel încât să se folosească mereu o cantitate optimă, senzorii AquaSensor care detectează gradul de murdărie al vaselor și setează automat durata de spălare, consumul și temperatura sau senzorii de încărcare.

Bosch SPS40E22EU dispune, în același timp, de tehnologii care permit spălarea prin alternare. Sunt disponibile 4 nivele de temperatură și 5 nivele de pulverizare a apei.

În același timp, mașina beneficiază de funcții pentru protecția împotriva inundațiilor și pentru siguranța copiilor. Pentru protecția împotriva inundațiilor este folosit sistemul AquaStop și un servomecanism de închidere.

În ceea ce privește consumul, mașina se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, având un consum redus. Consumul anual de energie este de doar 220 kW, iar cel de apă este de 2520 de litri.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design plăcut,
  • program de încărcare la jumătate,
  • clasa A+,
  • afișaj LED

Contra:

  • prețul destul de piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Bosch SPS40E22EU este o mașină de spălat cu suficient de multe programe încât să își lase curate, chiar și cele mai murdare vase.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.