Bosch SPS40E02EU – mașina de spălat vase foarte slim

Pentru cei care își doresc o mașină de spălat vase, dar își fac griji din cauza faptului că aceasta va ocupa mult loc, modelul Bosch SPS40E02EU merită toată atenția. Mașina este una economică, performantă și ocupă foarte puțin spațiu în bucătărie. Prețul său este de aproximativ 1550 lei (verifică preț actualizat ), însă dacă te gândești să o achiziționezi în rate, acestea pornesc undeva de pe la 53 lei. Mașina de spălat vase este una foarte atractivă datorită dimensiunilor reduse, tehnologiilor performante și consumului mic de energie.

Mașina de spălat poate fi găsită și în oferta magazinului Altex.

Designul mașinii este unul standard, aceasta fiind disponibilă pe alb și având un panou de control neaglomerat. Mai exact, panoul are doar 3 butoane, dintre care unul este rotativ. Panoul este dotat cu indicatori electronici pentru reumplerea cu sare și pentru afișarea nivelului de umplere cu vase. Mașina are control manual. Modelul are dimensiunile de 84.5 x 45 x 60 cm, fiind una dintre cele mai înguste de pe piață. Designul slim face mașina ușor de încorporat în blatul de bucătărie.

Poze cu mașina de spălat vase Bosch SPS40E02EU

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Interiorul mașinii de spălat este organizat în două comparimente. Coșul inferior beneficiază de sistemul Vario, putând fi organizat în funcție de nevoile de moment ale utilizatorului. Coșul superior este dotat cu un suport pentru cești și unul pentru pahare. Cuva este alcătuită din inox și are o garanție împotriva ruginirii de 15 ani. Mașina este prevăzută cu filtru cu autocurăţare şi suprafaţă triplă.

Bosch SPS40E02EU are o capacitate de spălare de 9 seturi, acest lucru fiind datorat dimensiunilor reduse. Cu toate acestea, mașina face față unui număr destul de mare de vase. Sunt disponibile 4 programe de spălare și o funcție specială pentru încărcarea la jumătate. Aceasta se dovedește utilă în momentele în care există vase murdare, dar nu atât de multe cât să umple toată mașina.

Printre programele de spălare disponibile se numără unul intensiv care spală vasele cu grad ridicat de murdărie la o temperatură de 75 de grade, unul rapid care spală vasele la o temperatură de 45 de grade, unul normal pentru spălarea vaselor cu un grad mediu de murdărie la 65 de grade și unul Eco/Bio pentru o spălare la un nivel redus de energie și de apă.

La nivel tehnic, mașina este dotată cu senzori performanți care permit o spălare eficientă și economică. Mașina beneficiază de tehnologii care fac posibilă spălarea cu alternare. Sunt disponibile 4 nivele de temperatură și 5 nivele de pulverizare a apei. Mașina dispune de un sistem de asistare la dozarea detergentului, astfel încât utilizatorul să folosească mereu cantitatea optimă de detergent și să fie evitată risipa. În același timp, mașina este dotată cu senzori de umplere, atenționând utilizatorul atunci când capacitatea este depășită. Nu în ultimul rând, sunt disponibile funcții pentru protecția împotriva inundațiilor și pentru siguranța copiilor.

În ceea  ce privește consumul, mașina se încadrează în clasa de eficiență energetică A, având un consum mic. Consumul anual de energie este de doar 249 kW, iar cel de apă este de 3640 de litri. Mașina are clasa de eficiență A și pentru spălare și uscare, așa că vasele vor fi întotdeauna gata pentru folosință sau depozitare.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design plăcut,
  • silențioasă,
  • program de încărcare la jumătate,

Contra:

  • controlul se face mecanic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Mașina de spălat a devenit o piesă de rezistență în căminele celor foarte activi, ce vor să valorifice fiecare minut liber, în compania celor dragi, iar Bosch SPS40E02EU ar putea fi o alege excelentă pentru orice tip de utilizator.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.