Bosch SMV68L00EU – te ajută să economisești timp

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință de utilizare - 9.6
Design - 9.6
Eficiență energetică - 10

9.7

O alegere eficientă

Bosch SMV68L00EU este o mașină de spălat vase eficientă, ce are grijă ca fiecare tip de vas să fie spălat corespunzător, astfel încât să nu se deterioreze.

Vezi în magazin
User Rating: 4.5 ( 1 votes)

Mașina de spălat vase nu mai este un lux în ziua de azi, ci mai degrabă este un ajutor de nădejde în bucătărie, ce te ajută să economisești timp, bani și energie. Cu atât mai mult în cazul în care ai o familie numeroasă. Bosch SMV68L00EU este o mașină de spălat încorporabilă, ce poate fi găsită în oferta magazinului eMAG, la prețul de aproximativ 2649 lei(verifică preț actualizat). Mașină poate fi achiziționată și în rate lunare de 135 lei.

Mașina de spălat poate fi găsită și în oferta magazinului Flanco.

O mașină de spălat vase încorporabilă ocupă mai puțin spațiu și o poți ascunde cu ușurință în spatele unui panou din mobila de bucătărie. Nimeni nu va ști unde se ascunde ajutorul tău din bucătărie. Pe latura superioară a ușii se găsește și panoul de control, accesorizat cu un display de tip LCD(afișează timpul rămas până la terminarea programului de spălare), dar și cu o serie de butoane, ce te vor ajuta să setezi programul optim de spălare. La interior este compartimentat pe două nivele. Coșul este reglabil pe înălțime, astfel încât dacă ai și vase mai înalte, să le poți introduce în mașina de spălat vase.

Poze cu Bosch SMV68L00EU

Bosch SMV68L00EU

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Vorbim de o mașină de spălat vase cu o capacitate de 13 seturi, ceea ce înseamnă că este potrivită pentru o familie numeroasă sau pentru cei ce obișnuiesc să dea party-uri destul de des. Modelul se încadrează în clasa de eficiență energetică A++, cu un consum de 0,92 kW/ciclu de spălare. Nici consumul de apă nu este de speriat, 10 l/ciclu, ceea ce zic eu ar duce la o economie vizibilă pe factura de consum.

Mașina de spălat dispune de o gamă diversificată de programe de spălare: program intensiv la 70 grade(pentru vase foarte murdare), program auto la 45 de grade, program prespălare, program vase delicate la 40 de grade(ideal pentru vasele ce necesită o atenție deosebită), program eco la 50 de grade.

La fel ca mașinile de spălat rufe, și aceasta poate fi programată pentru spălare la ora dorită. Ai posibilitatea să programezi spălarea vaselor în așa fel încât atunci când revii acasă, acestea să fie proaspăt spălate, gata de așezat în rafturi.

Modelul Bosch este foarte silențios în funcționare. Atinge numai 46 dB, ceea ce se aseamănă cu zgomotul din interiorul unei biblioteci.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • Clasa energetică A++
  • Silențioasă
  • Consumul de apă este mic
  • coșul este ajustabil

Contra:

  • prețul nu este la îndemâna oricui

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.