Mașină de spălat vase Bosch SMV50E60EU

Îți renovezi bucătăria și te gândești să ți-o echipezi cu electrocasnice încorporabile eficiente? Cu siguranță mașina de spălat vase Bosch SMV50E60EU se va încadra perfect în noua ta bucătărie. Vine la un preț de aproximativ 1850 lei (verifică preț actualizat), într-adevăr nu este un preț la îndemâna oricui, însă eficiența sa o recomandă pentru orice bucătărie.

Nu ocupă mult spațiu, prin urmare sunt convinsă că nu va fi foarte greu să îi găsiți un locșor potrivit. Bosch este o companie nemțească cu o experiență de peste 100 de ani în fabricarea obiectelor din mai multe domenii. Precizie, eficiență și aspect plăcut sunt caracteristicile după care se ghidează nemții în fabricarea electrocasnicelor.

Mașina de spălat vase este acoperită de material izolant, iar ușa din inox poate fi acoperită de tipul de material din care este realizată și mobila de bucătărie.

Poze cu mașina de spălat vase Bosch SMV50E60EU

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Bosch SMV50E60EU este o mașină de spălat vase cu o capacitate destul de mare, de 12 seturi de tacâmuri, ce pot fi introduse în coșurile cu o capacitate destul de mare. Deci în cazul în care aveți o familie numeroasă sau o masă cu prietenii, nu va mai trebui să pierdeți vremea cu mâinile în maldărul de vase murdare odată ce s-a încheiat cina. Vasele se pun în cele două suporturi din mașina de spălat vase, împreună cu detergentul special, setați temperatura potrivită, alegeți programul potrivit și așteptați ca ciclul de spălare să fie gata, timp în care vă puteți delecta cu alte activități.

Face parte din clasa de eficiență energetică A+ și deține 5 programe de spălare, pentru ca fiecare tip de vas să fie protejat și spălat corespunzător, astfel încât la final să aveți vesela curată precum cristalul. Are chiar și program Eco, pentru un consum mai mic(1,02 kw și 12 l apă per ciclu de spălare) și un program de spălare intensivă pentru vasele greu de curățat. Este silențioasă, ceea ce o face să fie un prieten de nedespărțit pentru orice gospodărie.

Păreri pro şi contra

Pro

 • design plăcut,
 • încăpătoare,
 • consum mic

Contra:

 • prețul cam mare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Bosch SMV50E60EU este o mașină de spălat vase eficientă, ce vă scutește să mai pierdeți timpul stând cu mâinile în apă cu detergent de vase. Cu siguranță sunt atâtea alte activități pe care le puteți face în acest timp.

User Rating: Be the first one !

7 comentarii

 1. Poti te rog sa mi spui durata programelor la aceasta masina??multumesc.

  • Bună Simona,
   Acestea sunt programele mașinii de spălat cu durata de spălare aferentă:
   1.Intensiv – 135 min
   2.Normal – 130 min
   3.Eco – 195 min
   4.Spălare rapidă – 29 min
   5.Prespălare – 15 min

 2. Exiata led de avertizare pentru terminarea programului la acest model? Pe toate site-urile scrie ca are dar cand am cumparat-o am observat ca exista doar un semnal sonor.

  • Mașina de spălat vase are semnal sonor pentru terminarea programului de spălat și indicator LED pentru statusul programului de spălare.

  • Buna ziua, Imi puteti spune daca indicatoarele ar trebui sa fie aprins in timpul utilizarii? Deoarece eu am cumparat aceasta masina de spavat vase si dupa ce o pornesc indicatoarele sunt stinse toate.
   Multumesc.

 3. „Mașina de spălat vase Bosch SMV50E60EU este albă, ceea ce înseamnă că se va potrivi cu bucătăria voastră, indiferent de nuanța pentru care veți opta.”

  Nici vorba sa fie alba. Fiind incorporabila ea nu dispune de o carcasa exterioara. Lateralele sunt acoperite de material izolant – verde- iar usa este inox, deoarece pe acea structura se monteaza placa de pal de acelasi tip cu mobila. deasupra este plastic deoarece peste vine montat blatul.
  Garnatez ca este asa deoarece o am instalata in bucatarie. poze corecte se vad pe e-mag doar daca dati roatate 360.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.