Bosch SMS69N48EU – mașina de spălat cu capacitate mare de spălare

Modelul Bosch SMS69N48EU este unul dintre cele mai atractive și mai performante de pe piață datorită calității care a fost transpusă la fiecare nivel. În plus, mașina de spălat vase este foarte ecologică, folosind un nivel minim de resurse. Prețul pentru modelul Bosch este de aproximativ 3400 lei (verifică preț actualizat ). Pentru cei care vor să cumpere mașina în rate, acestea încep în jurul sumei de 116 de lei. Deși prețul este unul peste medie, mașina își merită banii datorită calității ridicate a designului, tehnologiilor de spălare performante, capacității mari de încărcare și consumului redus.

Mașina de spălat poate fi găsită și în oferta magazinului Altex.

Mașina are un design modern și elegant. La o primă vedere, se face remarcată calitatea materialelor din care este alcătuită. Mașina este alcătuită în totalitate din inox. Panoul de control are un ecran cu afișaj LED de dimensiuni generoase, care face setarea mai ușoară și aduce un aer performant. Butoanele care însoțesc ecranul sunt însoțite de butoane, așa că totul este intuitiv. Mașina are dimensiunile de 84.5 x 60 x 60 cm, putând fi încorporată ușor în mobila de bucătărie.

Poze cu mașina de spălat vase Bosch SMS69N48EU

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Interiorul mașinii este organizat în 2 coșuri din sârmă care sunt prevăzute cu mânere pentru a putea fi trase mai ușor în afară. Coșul superior este de tip RackMatic, fiind reglabil pe înălțime în 3 trepte, iar  raftul inferior este de tip Vario, putând fi personalizat în funcție de dimensiunile vaselor care trebuie spălate în fiecare ciclu.

Mașina are o capacitate de spălare de 13 seturi, fiind una dintre cele mai generoase de pe piață din acest punct de vedere.

Pentru spălare sunt disponibile 6 programe de spălare și o funcție specială de încărcare la jumătate. Mașina beneficiază de control electronic.

Pentru spălarea zilnică a vaselor cu un grad mediu de murdărie este recomandat programul Auto. Pentru spălarea vaselor cu grad ridicat de murdărie, chiar și a celor mai mari, este recomandat programul intensiv. Programul rapid este eficient pentru situațiile în care este nevoie în timp scurt de vase curate, acesta realizând ciclul în doar 30 de minute. Programul Eco/Bio este potrivit pentru o spălare cu un minim de resurse. Există chiar și un program special pentru spălarea delicată a vaselor de sticlă. Nu în ultimul rând, este disponibil un program de prespălare.

La nivel tehnic,Bosch SMS69N48EU este dotată cu tehnologii de ultimă generație care să asigure o spălare eficientă, igienică și economică. Mașina folosește tehnologii de spălare prin alternare și beneficiază și de un sistem de reumplere a sării de dedurizare. Mașina este dotată cu senzori speciali pentru dozarea corectă a detergentului, senzori pentru ajustarea automată a nivelelor de temperatură și apă în funcție de gradul de murdărie al vaselor sau pentru indicarea gradului de încărcare cu vase.

Nivelul de zgomot este unul redus, atingând valoarea de doar 44 dB.

În ceea ce privește consumul, mașina se încadrează în clasa de eficiență energetică A++, având un consum foarte mic. Consumul anual de energie este de doar 262 kWh, iar cel de apă este de 1680 de litri. Mașina are clasa de eficiență A pentru uscare, vasele fiind imediat, după terminarea programului, gata pentru depozitare sau servire.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design plăcut,
  • 13 programe,
  • clasa A++,
  • afișaj LCD

Contra:

  • prețul destul de piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Bosch SMS69N48EU este o mașină de spălat vase ideală pentru utilizatorii cu familii mari, ceva mai pretențioși, ce își doresc să economisească cât mai mult timp.

User Rating: 3.9 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.