Bosch SMS53L68EU – mașina de spălat vase performantă și economică

Dacă îți dorești o mașină de spălat vase dotată cu cele mai noi tehnologii, care să preia sarcina de curățare a vaselor după masă și care să te lase să te bucuri de mai mult timp alături de cei dragi, atunci modelul Bosch SMS53L68EU merită să arunci o privire peste descrierea sa. Prețul șău este de aproximativ 2249 lei (verifică preț actualizat ). Pentru cei care vor să cumpere mașina în rate, acestea încep în jurul sumei de 75 de lei. Dași are un preț ceva mai ridicat, mașina își merită banii, oferind dotări foarte performante și un randament bun datorat capacității mari de încărcare. Vasele tale vor fi mereu curățate și igienizate eficient.

Mașina de spălat vase poate fi găsită și în oferta magazinului Altex.

O mașină dotată cu cele mai noi tehnologii nu putea avea decât un design care să o reprezinte perfect. Astfel, aceasta este alcătuită în întregime din inox, fiind ușor de întreținut, având o rezistență ridicată și oferind un aspect foarte elegant și modern. Panoul de control atrage atenția datorită ecranului cu afișaj LED înconjurat de pictograme și un număr redus de butoane.  Dimensiunile mașinii sunt de 84.5 x 60 x 60 cm, aceasta fiind perfectă pentru încadrarea în mobilierul de bucătărie.

Poze cu mașina de spălat vase

Bosch SMS53L68EU

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Interiorul este la fel de atractiv precum exteriorul. Găsim aici două coșuri din sârmă, cel superior fiind dotat cu sistemul RackMatic. Acesta permite reglarea pe înălțime în 3 trepte, fiind util pentru spălarea vaselor de diferite dimensiuni, inclusiv a celor mari precum oalele de ciorbă, tigăile sau tăvile.

Mașina are o capacitate de spălare de 12 seturi, fiind potrivită pentru o familie numeroasă și făcând față unor petreceri.

Mașina de spălat vase are sarcina de a-ți livra vase perfect igienizate, astfel încât familia ta să mănânce din vase curate, departe de bacteriile întâlnite pe buretele de vase. Modelul este dotat cu o tehnică de spălare prin alternare și schimbare de căldură, oferind rezultate eficiente și economice. La economisire contribuie si tehnologia Aqua Sensor. Aceasta detectează gradul de murdărie al vaselor și reglează automat durata, consumul și temperatura. Sunt disponibile 5 nivele de temperatură. Este disponibil și un indicator de sare.

Pentru spălare sunt disponibile 5 programe. Dintre acestea amintim, în primul rând, programul automat recomandat pentru spălarea zilnică a vaselor cu un grad mediu de murdărie, program intensiv pentru vase foarte murdare sau cel Eco pentru o spălare cu un minim de resurse. Există, de asemenea, unul pentru încărcarea la jumătate cu vase și unul de prespălare. Nu în ultimul rând, vasele vor fi uscate intensiv, astfel încât să fie gata pentru servit sau depozitat.

Deși un astfel de aparat consumă, în general, destul de mult, în cazul de față consumul este mai mult decât decent. Mașina se încadrează în clasa de eficiență energetică A++, având un consum foarte mic. Consumul anual de energie este de doar 258 kWh, iar cel de apă este de 2100 de litri.

Nivelul de zgomot este unul redus, având valoarea de doar 46 dB.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design modern,
  • capacitate de 12 seturi,
  • clasa de eficiență energetică A++,
  • afișaj LCD,

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 9.2
Design - 9.3
Performanțe - 9.3

9.3

O alegere eficientă

Bosch SMS53L68EU este o mașină de spălat vase eficientă, ce are grijă ca timpul tău să fie valorificat mult mai bine, nu stând în fața chiuvetei și spălând vase.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.