Bosch SMS53E02EU – mașina de spălat vase performantă

Calitatea germană nu are nevoie de nicio prezentare, iar Bosch este unul dintre producătorii de seamă ai nemților. Seria de mașini de spălat vase este una dintre cele mai performante de pe piață, dotările oferite având o eficiență impresionantă și crescând considerabil confortul. Modelul Bosch SMS53E02EU oferă un raport calitate-preț foarte bun, fiind ideal pentru orice familie. Mașina de spălat vase poate fi găsită în magazine la prețul de 1929 lei (verifică preț actualizat).

Mașina are un design simplu, dar care se face remarcat prin utilitate și calitatea materialelor. Carcasa este complet albă și are un aspect elegant, care se încadrează ușor în orice spațiu. Designul este însă departe de a fi clasic, încorporând un panou de control cu ecran LCD și pictograme ajutătoare. Interfața este simplu de folosit și oferă în același timp un control exact asupra setărilor. Mașina are dimensiunile de 84.5 x 60 x 60 cm, fiind astfel foarte ușor de încorporat în mobila de bucătărie.

Poze cu mașina de spălat

Bosch SMS53E02EU

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

În partea interioară, mașina este organizată în două compartimente generoase din sârmă. Acestea permit încărcarea cu veselă de diferite dimensiuni, începând cu farfuriile și tacâmurile și ajungând la tigăi și oale mari. Cuva este alcătuită din inox, având o calitate superioară.

Mașina are o capacitate de spălare de 12 seturi, fiind potrivită pentru familiile numeroase.

La nivel tehnic, modelul îți pune la dispoziție 4 nivele de temperatură, 5 nivele de pulverizare a apei și 5 programe de spălare. Eficiența ridicată la spălare este susținută de o serie de tehnologii care acoperă diferite părți ale funcționării. Există așadar senzori pentru detectarea greutății încărcăturii pentru ca apa să fie utilizată la nivel optim, senzori pentru dozarea corectă a detergentului,  un circuit electronic pentru regenerarea sării de dedurizare și un sistem special de spălare cu alternare.

În ceea ce privește consumul, mașina se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, având un consum redus. Consumul anual de energie este de doar 290 kWh, iar cel de apă este de 2660 de litri, în timp ce nivelul de zgomot atinge valoarea maximă de 46 dB.

La nivelul programelor vei găsi unul automat pentru utilizarea zilnică a vaselor cu grad mediu de murdărie, unul Eco/Bio pentru o spălare cu un minim de resurse, unul pentru prespălare, unul intensiv pentru vase foarte murdare și unul rapid. Ai la dispoziție de asemenea o funcție pentru încărcarea la jumătate, utilă pentru momentele în care ai o cantitate mai mică de vase de spălat și nu vrei să faci risipă de apă și curent.

Modelul este în același timp economic și salvează ulterior facturile la curentul electric, așa că nu trebuie să îți faci griji în această privință. Vei beneficia de un confort ridicat fără a cheltui o sumă mare de bani lunar.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • capacitate de încărcare de 12 seturi
  • spălare eficientă și economică
  • funcție de încărcare la jumătate

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 9.5
Design - 9.1
Performanțe - 9.1

9.2

O alegere bună

Bosch SMS53E02EU este o mașină de spălat vase performantă și cu o capacitate mare de încărcare, astfel încât să facă față unei utilizări intense.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.