Bosch SMS50E98EU – mașina de spălat vase ultra performantă

Pentru cei care își doresc o mașină de spălat vase cu tehnologii de ultimă oră, capacitate mare de spălare și un consum redus, modelul Bosch SMS50E98EU este unul dintre cele mai atractive. Mașina de spălat vase Bosch poate fi găsită în magazine la prețul de aproximativ 2400 lei (verifică preț actualizat). Pentru cei care vor să cumpere mașina în rate, acestea încep în jurul sumei de 82 de lei. Mașina beneficiază de o întreagă serie de tehnologii care asigură spălarea eficientă și păstrarea unui nivel de igienă excelent al vaselor. Capacitatea de spălare este una mare, iar consumul este păstrat la un nivel decent.

Mașina de spălat poate fi găsită și în oferta magazinelor Flanco și Altex.

Designul mașinii este modern și elegant. Aceasta se remarcă, în primul rând, prin calitatea materialelor din care este alcătuită. Astfel, carcasa este din inox iar, pentru a completa aspectul modern, panoul de control are un ecran cu afișaj LED. Ecranul ajută la reducerea numărului de butoane și oferă, în același timp, o pată de culoare datorită afișajului roșu. Mașina are dimensiunile de 84.5 x 60 x 60 cm, fiind ceva mai mică decât o mașină de spălat și oferind posibilitatea încorporării în mobila de bucătărie.

Poze cu mașina de spălat vase Bosch SMS50E98EU

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

La interior mașina este organizată în 2 compartimente din sârmă care sunt prevăzute cu mânere pentru a face extinderea mai ușoară. Raftul de sus este de tip RackMatic, permițând reglarea pe înălțime în 3 trepte. Raftul inferior are sistem Vario, așa că poate fi organizat în funcție de dimensiunile vaselor care trebuie spălate în fiecare ciclu.

Mașina are o capacitate de spălare de 12 seturi, făcând față cu ușurință veselei întregii familii. Este posibilă chiar și programarea întârziată cu până la 24 de ore. Sunt disponibile 5 programe de spălare și o opțiune specială pentru încărcarea la jumătate.

Programele disponibile includ unul intensiv recomandat pentru spălarea vaselor cu grad ridicat de murdărie, unul rapid pentru situațiile în care este nevoie în timp scurt de vase curate, unul automat recomandat pentru utilizarea zilnică în cazul vaselor cu grad mediu de murdărie, unul Eco/Bio pentru o spălare cu un minim de resurse și unul pentru prespălare.

Sunt disponibile și o serie de funcții pentru protecția împotriva inundațiilor și pentru siguranța copiilor. Astfel, prin apăsarea unui simplu buton, panoul de control și ușa se blochează. De partea cealaltă, mașina asigură protecție împotriva inundațiilor atât pe durata ciclurilor de spălare, cât și pe durata repaosului sau căderilor de tensiune.

La nivel tehnic, Bosch SMS50E98EU beneficiază de o serie întreagă de tehnologii performante. Sunt disponibile 4 nivele de temperatură și 5 nivele de pulverizare a apei. Mașina este dotată cu senzori speciali pentru dozarea corectă a detergentului, astfel încât cantitatea de detergent folosită să fie mereu optimă și să nu se facă risipă. În plus, există și senzori pentru ajustarea nivelelor de temperatură și apă în funcție de gradul de murdărie al vaselor sau pentru indicarea gradului de încărcare cu vase. Sunt de remarcat și tehnologiile de spălare prin alternare și de reumplere a sării de dedurizare.

În ceea ce privește consumul, mașina se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, având un consum redus. Consumul anual de energie este de doar 290 kWh, iar cel de apă este de 3360 de litri. Mașina are clasa de eficiență A pentru spălare și uscare.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • silențioasă,
  • afișaj LCD,
  • clasa de eficiență energetică A+,
  • capacitate de 12 seturi,

Contra:

  • prețul este puțin cam mare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Bosch SMS50E98EU este ajutorul de nădejde de care orice om ocupat ar avea nevoie în gospodărie. Nu doar că te scutește de timp pierdut, ci îți economisește și energie.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.