Bosch SMS40M52EU – pentru ca timpul să capete o nouă valoare

Au apus vremurile în care femeia era nevoită să petreacă clipe bune în fața chiuvetei, spălând la vasele murdare, ba după ce termina de gătit, ba după ce termina familia de servit masa. De câțiva ani și-a făcut loc pe piață o gamă de electrocasnice ideală pentru acest gen de activități, este vorba despre mașinile de spălat vase, iar astăzi vom discuta despre un model ce nu ar trebui să lipsească din nici o casa. Este vorba mai exact despre mașina de spălat vase Bosch SMS40M52EU, un model ce poate fi găsit la prețul de aproximativ 1700 lei (verifică preț actualizat), un preț justificat prin calitatea nemțească, dar totodată și prin performanțe.

Din punct de vedere al aspectului producătorul merge pe simplitate și nu dă greș, modelul este complet alb și se va încadra în orice bucătărie indiferent de culoare. În partea superioară prezintă panoul de comandă, ce încorporează un afișaj de tip LED(unde puteți urmări cât timp mai este până la finalizarea ciclului de spălare), dar și câteva butoane aerisite, pentru a face selecțiile potrivite oricărui program de spălare sau pentru o programare întârziată, în cazul în care vreți ca vasele să fie spălate cât sunteți plecați de acasă.

Poze cu mașina de spălat vase Bosch SMS40M52EU

Bosch SMS40M52EU

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Mașina de spălat vase Bosch poate fi integrată în mobila de bucătărie, și cu siguranță îi va da un aer modern și interesant. Capacitatea sa este de 12 seturi, ceea ce o face ideală pentru o familie numeroasă sau pentru cei ce obișnuiesc să petreacă împreună cu prietenii. De acum nu vă va mai prinde dimineața în fața chiuvetei, spălând un munte de vase.

Potrivit testelor efectuate, mașina de spălat vase se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, clasa de eficiență la spălare A și clasa de eficiență la uscare A, prin urmare nu trebuie să vă faceți griji în privința consumului de apă și energie, facturile nu vor crește față de cât se consumă la o spălare manuală, ba din contră aș spune eu, veți putea economisi cu această mașină de apălat vase.

Dispune de 4 programe de spălare: intensiv la 70°C, rapid la 45°C, auto la 45-65°C și program Eco la 50°C, ceea ce înseamnă că indiferent de gradul de murdărie al vaselor, ele vor străluci de curățenie după spălarea automată. În cazul în care vă întrebați oare de ce prețul acestui model ajunge atât de sus, ar trebui să vă aruncați un ochi peste specificațiile sale, mai exact mașina de spălat vase încorporează tehnologia Aqua Sensor(ce detectează gradul de murdărie a veselei și ajustarea automată a duratei de spălare, a consumului de apă și a temperaturii. Pe lângă această tehnologia, modelul Bosch mai vine la pachet și cu altele, ce nu vor face altceva decât să optimizeze programele de spălare, iar vasele să arate incredibil de curate, chiar și în cazul celor mai delicate, precum paharele de sticlă.

La interior coșurile sunt reglabile pe înălțime, astfel că vasele mai mari vor încăpea fără probleme. Un alt aspect care impresionează din punctul meu de vedere ar fi și faptul că mașina de spălat vase Bosch este extrem de silențioasă. Pe durata funcționării ei atinge un nivel de zgomot de doar 48 dB, ceea ce înseamnă că vă veți putea odhni chiar și atunci când funcționează.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • afișaj de tip LED,
  • clasa de eficiență energetică A+,
  • capacitate de 12 seturi,
  • programare întârziată

Contra:

  • prețul nu este chiar la îndemâna oricui

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Bosch SMS40M52EU este mașina de spălat vase ce te va scăpa de bătaia de cap de a pierde timpul în fața chiuvetei spălând vesela murdară.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.