Bosch SMS40E62EU – mașina de spălat vase silențioasă

Dacă te afli în căutarea unei mașini de spălat vase care să îmbine o capacitate mare de spălare cu tehnologii performante, un consum redus și un preț bun, modelul Bosch SMS40E62EU ar putea fi cel potrivit pentru tine. Mașina de spălat vase Bosch poate fi găsită în magazine la prețul de aproximativ 1800 lei (verifică preț actualizat ). Pentru cei care vor să cumpere mașina în rate, acestea pornesc undeva de la 61 de lei. Așadar, raportul calitate-preț al mașinii este unul ridicat. Mașina se remarcă printr-o capacitate mare de spălare la un nivel de calitate înalt, un consum redus și un preț foarte bun pentru toate acestea.

Mașina de spălat poate fi găsită și în oferta magazinului Altex.

Designul mașinii este unul standard pentru acest tip de electrocasnic. Mașina este albă în totalitate, remarcându-se printr-un aspect “curat”, neaglomerat. Pata de culoare este adusă de panoul de control prevăzut cu ecran LED. Acesta contribuie la  scăderea numărului de butoane. Mașina are dimensiunile de 84.5 x 60 x 60 cm, putând fi încadrată în mobila de bucătărie. Ușa este prevăzută cu mâner orizontal încorporat.

Poze cu mașina de spălat vase Bosch SMS40E62EU

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Interiorul mașinii este alcătuit din inox și polinox. Mașina  este organizată în 2 coșuri din sârmă care sunt foarte spațioase. Coșul de sus este reglabil pe înălțime în 3 trepte. Coșul de jos permite compartimentarea personalizată. Mașina are o capacitate de spălare de 12 seturi, fiind potrivită pentru familiile mari și făcând față chiar și petrecerilor.

Mașina are 4 programe de spălare și o opțiune specială pentru încărcarea la jumătate.

Vom prezenta acum câteva dintre caracteristicile programelor. Programul intensiv este recomandat pentru spălarea vaselor cu grad ridicat de murdărie, iar spălarea se face la 70 de grade într-un timp de 135 de minute. Programul rapid este ideal pentru situațiile în care este nevoie în timp scurt de vase curate. Acesta spală la o temperatură de 45 de grade într-un timp de 30 de minute. Programul automat este recomandat pentru spălarea zilnică a vaselor cu grad mediu de murdărie. Spălarea se face la temperaturi de 46-65 de grade într-un timp de 95-160 de minute. Nu în ultimul rând,  programul Eco/Bio este recomandat pentru o spălare cu un minim de resurse. Spălarea se face la o temperatură de 50 de grade într-un timp de 195 de minute.

Prin apăsarea butonului Silence Plus este activată tehnologia brushless a motorului, rezultând un nivel de zgomot minim.

La nivel tehnic, Bosch SMS40E62EU are 4 nivele de temperatură și 5 nivele de pulverizare a apei. Mașina are o tehnică avansată de spălare prin alternare. Pentru o spălare eficientă modelul a fost dotat cu senzori speciali pentru dozarea corectă a detergentului, pentru ajustarea automată a nivelelor de temperatură și apă în funcție de gradul de murdărie al vaselor sau pentru indicarea gradului de încărcare cu vase.

Mașina mai beneficiază de un sistem de protecție contra inundațiilor. Acesta funcționează atât atunci când mașina este pornită, cât și atunci când aceasta este în repaos sau în cazul căderilor de tensiune.

În ceea ce privește consumul, mașina se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, având un consum redus. Consumul anual de energie este de doar 290 kWh, iar cel de apă este de 3360 de litri. Mașina are clasa de eficiență A pentru spălare și uscare.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design plăcut,
  • 12 programe,
  • clasa A+,
  • afișaj LCD

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Bosch SMS40E62EU este o mașină de spălat vase eficientă, ce promite să te scutească de mult efort și timp pierdut în fața chiuvetei.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.