Bosch SMS40E32EU – mașina de spălat vase performantă la preț accesibil

Mașina de spălat vase a devenit un aparat la fel de comun precum aragazul sau mașina de spălat haine datorită utilității demonstrate în ceea ce privește reducerea timpului petrecut în bucătărie în favoarea altor activități și, mai ales, în eliminarea bacteriilor prezente pe vase. Dacă îți dorești o mașină de spălat vase cu dotări performante și un preț bun, modelul Bosch SMS40E32EU ar putea fi cel potrivit pentru tine. Prețul modelului este de aproximativ 1600 lei (verifică preț actualizat). Pentru cei care doresc să cumpere mașina în rate, acestea pornesc  în jurul sumei de 55 de lei. Mașina are un raport calitate-preț foarte bun. Acesta se datorează capacității mari de spălare, tehnologiilor performante și consumului energetic redus. Mașina își va îndeplini rolul de ajutor în bucătărie, de fiecare dată, cu succes.

Mașina de spălat vase poate fi găsită și în oferta magazinelor Flanco și Altex.

Designul mașinii este simplu și “curat”, aceasta având un aspect alb impecabil. Panoul de control este și el foarte simplu, păstrând aceeași linie. Panoul are un buton rotativ ceva mai mare și trei butoane simple. Cu ajutorul acestui număr redus de butoane se setează, însă, întreg setul de programe. Mașina are dimensiunile de 84.5 x 60 x 60 cm, fiind destul de îngustă și putând fi încadrată perfect în corpul mobilei de bucătărie.

Poze cu mașina de spălat vase Bosch SMS40E32EU

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Interiorul mașinii de spălat este organizat în două comparimente/coșuri din grătar. Coșul inferior este reglabil, ceea ce se dovedește util în cazul în care sunt spălate vase de diferite dimensiuni. Este disponibil, în același timp, un coș pentru tacâmuri și un suport pentru cești. Cuva este alcătuită din inox și are o garanție împotriva ruginirii de 15 ani.

Mașina are o capacitate de spălare de 12 seturi, făcând față cu ușurință veselei pentru întreaga familie. Mașina de spălat vase are 4 programe și o funcție dedicată încărcării la jumătate. În același timp, mașina beneficiază de un filtru de autocurățare.

Printre programele de spălare disponibile se numără unul intensiv care spală vasele cu grad ridicat de murdărie, unul rapid și unul Eco/Bio pentru o spălare cu resurse minime de energie și apă.

La nivel tehnic, mașina este dotată cu senzori de ultimă generație prin care este asigurată spălarea eficientă și igienică a vaselor, alături de un consum redus de energie. Sunt disponibile 3 niveluri de temperatură și 4 niveluri de pulverizare a apei. Mașina dispune de un sistem de dozare corectă a detergentului care se dovedește a fi util pentru economisire. În același timp, mașina este dotată cu senzori de umplere, afișând electronic nivelul de încărcare. Nu în ultimul rând, sunt disponibile funcții pentru protecția împotriva inundațiilor și pentru siguranța copiilor. Astfel, prin funcția Aqua Stop, protecția împotriva inundațiilor este activă atât pe parcursul funcționării, cât și în perioada de repaos sau în timpul căderilor de tensiune.

În ceea ce privește consumul, Bosch SMS40E32EU se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, având un consum mic. Consumul anual de energie în programul Eco este de doar 290 kwh, iar cel de apă este de 3920  de litri. Mașina are o clasă de eficiență de uscare A, așa că vasele vor fi mereu scoase gata pentru a fi folosite sau depozitate.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • silențioasă
  • clasa de eficiență energetică A+,
  • capacitate de 12 seturi,

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

 

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Pentru că timpul este atât de prețios este important să ne ușurăm munca cât mai mult posibil, iar mașina de spălat vase Bosch SMS40E32EU ar putea fi un ajutor ideal în bucătărie.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.