Bosch SMI50E55EU – mașina de spălat vase încorporabilă

Bosch SMI50E55EU este o mașină de spălat vase modernă, gata să te asiste în bucătărie și să îți ofere mai mult timp pentru alte activități decât spălatul plictisitor al vaselor. Mașina de spălat este disponibilă în magazine la prețul de aproximativ 2039 lei (verifică preț actualizat )Ratele pentru aceasta încep de la 70 de lei. Modelul este unul foarte atractiv, punctele sale forte fiind capacitatea mare de spălare, tehnologiile performante și consumul redus. Punctul ceva mai slab este reprezentat de numărul redus de programe, dar acestea își fac treaba, așa că nu putem reproșa prea multe.

Mașina de spălat vase poate fi găsită și în oferta magazinului Altex.

Designul mașinii se remarcă prin îmbinarea materialelor de calitate. Partea superioară este alcătuită din inox. Întâlnim aici un mâner pentru deschiderea mai ușoară a ușii și un panou de control cu o interfață simplă. Numărul de butoane este extrem de redus, iar în plus este disponibil un ecran LCD pentru afișaj digital. Ecranul arată timpul rămas din spălare, indică nivelul de sare și permite și programarea întârziată cu până la 24 de ore. Ușa și restul carcasei sunt disponibile pe alb. Dimensiunile aparatului sunt de 81.5 x 59.8 x 57.3 cm. Pentru încorporare trebuie avut în vedere faptul că dimensiunile nu sunt unele standard, așa că e nevoie să măsori și să verifici înainte faptul că mașina se încadrează în mobilier.

Poze cu mașina de spălat vase

Bosch SKS51E18EU

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Mașina poate spăla până la 12 seturi de vase, fiind potrivită chiar și pentru familiile numeroase. Interiorul este organizat în 2 coșuri din sârmă. Coșul superior este reglabil pe înălțime și are dimensiuni XXL. Există de asemenea un coș pentru tacâmuri și un suport pentru pahare.

Sunt oferite 5 programe de spălare, fiecare dintre ele oferind un avantaj pentru un anumit tip de vase. Astfel, există un program pentru prespălare, unul pentru o spălare intensivă la 70 de grade recomandat pentru vasele de mari dimensiuni cu un grad ridicat de murdărie, unul pentru spălare rapidă în 45 de minute, unul Bio/Eco pentru spălarea zilnică a vaselor cu grad mediu de murdărie la 55 de grade și unul automat. Sunt disponibile în același timp funcții speciale pentru protecția împotriva inundațiilor și siguranța copiilor, dar și un filtru pentru autocurățare.

La nivel tehnic se remarcă în primul rând sistemul Detergent Automation care asigură dozarea corectă a detergentului, astfel încât să nu se facă risipă. În același timp, tehnologia Aqua Sensor  detectează gradul de murdărie a veselei și ajustează automat resursele și timpul. Pentru o spălare eficientă este folosită tehnica de spălare cu alternare. Aceasta permite spălarea la o temperatură joasă urmată de cea la o temperatură ridicată, astfel încât bacteriile să fie eliminate în totalitate.

Mașina este una silențioasă, nivelul de zgomot atingând valoarea de doar 46 dB.

În ceea ce privește consumul, modelul se încadrează în clasa de eficiență energetică A+. Prin urmare, consumul de curent este unul mic. Mai exact, consumul pentru un ciclu Eco este de 1.02 kwh, iar cel anual este de 290 kwh. Consumul de apă pentru un ciclu este de 12 litri, iar cel anual este de 3360 de litri. Este de apreciat faptul că producătorul asigură o garanție de 10 ani împotriva ruginirii cuvei.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design modern,
  • capacitate de 12 seturi,
  • afișaj LCD,

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 9.4
Design - 9.6
Performanțe - 9.8

9.6

O alegere eficientă

Bosch SMI50E55EU este o mașină de spălat vase extrem de eficientă, ce are grijă să îți salveze timp prețios cu spălarea vaselor.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.