Bosch SKS51E28EU – mașina de spălat vase compactă din inox

Mașina de spălat vase devine încetul cu încetul un aparat electrocasnic popular și pe piața românească, unul dintre impedimentele multor persoane rămânând însă lipsa de spațiu pentru încă un aparat apropiat ca dimensiuni de o mașină de spălat haine. Bosch SKS51E28EU reprezintă astfel o soluție ideală, având dimensiuni mult mai reduse și oferind însă confortul necesar. Se găsește în magazine la prețul de aproximativ 1699 lei (verifică preț actualizat), un preț destul de mare pentru un model compact.

Mașina de spălat vase poate fi găsită și în oferta magzinelor Flanco și Altex.

Designul mașinii de spălat este unul foarte atractiv, aceasta fiind alcătuită din inox și având un aspect compact plăcut vizual. Mașina este gândită pentru a fi așezată pe blatul de bucătărie sau pe o masă, iar panoul de control este foarte simplu de utilizat și plasat în partea inferioară. Acesta are o interfață extrem de simplă, fiind prevăzut cu doar 3 butoane însoțite de pictograme explicative. Modelul are dimensiunile de 45 x 55.1 x 50 cm. Mânerul orizontal încorporat oferă o deschidere foarte ușoară.

Poze cu mașina de spălat

Bosch SKS51E28EU

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

În interior, mașina are un coș generos din sârmă care este prevăzut și cu suporturi pentru tăcâmuri și cești, pentru o organizare mai bună. Interiorul este alcătuit din inox, având o calitate superioară.

Mașina are o capacitate de spălare de 6 seturi, fiind potrivită pentru a face față vaselor pentru 1-2 persoane. În ciuda faptului că are dimensiuni reduse, mașina poate spăla chiar și tigăi sau oale mai mari, fiind însă nevoie ca acestea să fie spălate singure într-un ciclu. Spălarea este poate puțin mai incomodă pentru tine, dar este utilă însă pentru un spațiu redus.

Datorită senzorilor de încărcare, mașina va putea regla setările la fiecare încărcătură, pentru a evita risipa de resurse. Totodată, modelul mai beneficiază de un indicator de sare.

Programele de spălare sunt destul de variate, incluzând unul normal pentru spălarea vaselor cu un grad redus de murdărie, unul intensiv pentru vase foarte murdare, unul rapid, unul bio/eco pentru un consum minim de resurse și unul pentru vase delicate. Cele 5 nivele de temperatură sunt foarte utile pentru a elimina orice urmă de murdărie. Există, de asemenea, un sistem pentru protecția paharelor, iar, în ceea ce privește vasele, acestea vor fi și uscate după spălare, astfel încât să nu mai rămână nimic de făcut pentru tine.

Mașina se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, având un consum mic. Consumul anual de energie este de doar 174 kW, iar cel de apă este de 2240 de litri. Spălarea este astfel foarte economică și prietenoasă cu mediul înconjurător, iar funcționarea este și silențioasă, nivelul de zgomot fiind întotdeauna mai mic de 48 dB.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design de dimensiuni reduse, ideal pentru spații foarte mici
  • capacitate bună de încărcare raportată la dimensiuni
  • programe variate și eficiente de spălare
  • consum redus, de clasă A+
  • funcționare silențioasă

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 8.6
Design - 8.3
Performanțe - 8.3

8.4

O alegere inspirată

Bosch SKS51E28EU este o mașină compactă performantă, disponibilă însă la un preț destul de ridicat. Modelul este potrivit pentru cei care au un spațiu mic la dispoziție și vor să investească într-un aparat de brand, având la dispoziție un buget mai mare.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Un comentariu

  1. Eu am cumparat recent acest tip de massina si mi-a incaput sub chiuveta.Dar sunt contrariata ca la programul de spalare standard, timpul este extrem de lung. O masina mare dureaza mult mai putin. care este explicatia?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.